Ξεκίνησε η παραγωγή των iPhone 11 στην Ινδία;

, Ξεκίνησε η παραγωγή των iPhone 11 στην Ινδία;

Πριν λίγο καιρό μάθαμε ότι η Foxconn θα επενδύσει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για την επέκταση του εργοστασίου της στη Νότια Ινδία, με στόχο την κατασκευή των iPhone εκεί και όχι πλέον στην Κίνα. Φαίνεται πως η εταιρεία ήδη έχει προχωρήσει αρκετά με το πλάνο της, με πηγές να αναφέρουν ότι η συναρμολόγηση μερικών τεμαχίων έχει ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας TechChrunch η συναρμολόγηση των iPhone 11 στην Ινδία έχει ξεκινήσει, με τα πρώτα τεμάχια να έχουν ήδη σταλεί σε retailers. Η παραγωγή είναι ακόμα περιορισμένη και προς το παρόν τα “Assembled in India” iPhones κυκλοφορούν μόνο στην αγορά της Ινδίας, αν και η Apple αναμένουμε να κάνει ακόμη μεγαλύτερα ανοίγματα στην Ινδία μέσα στο επόμενο διάστημα.

O Υπουργός Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ινδίας, Piyush Goyal, είχε κάνει μία σχετική δήλωση μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter την περασμένη Παρασκευή, γνωστοποιώντας ότι όντως η Apple είχε ξεκινήσει τη συναρμολόγηση iPhone 11 στη χώρα του, όμως η Apple δε σχολίασε αυτή την ιστορία. Προς το παρόν, όλα παραμένουν φήμες, αφού δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ούτε από την Apple ούτε από τη Foxconn.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.