Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Είναι ώρα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τους εκτυπωτές ως αυτόνομα παραγωγικά εργαλεία για συγκεκριμένες εργασίες και να αρχίσουμε να απαιτούμε περισσότερο ενημερωμένες, χρήσιμες – και με δυνατότητα χρήσης – λύσεις.

Τεχνολογία Xerox ConnectKey
Κάθε εκτυπωτής και πολυλειτουργικός εκτυπωτής με δυνατότητα τεχνολογίας ConnectKey της σειράς που προσφέρουμε, γίνεται το κέντρο ενός οικοσυστήματος παραγωγικότητας, συγκεντρώνοντας όλες τις συσκευές σας, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία χρήστη, παρέχοντας δυνατότητα σύνδεσης με κινητές συσκευές και το cloud, ολοκληρωμένη ασφάλεια και πρόσβαση σε υπηρεσίες ενίσχυσης της αξίας με την παράδοση. Θα κάνετε πολύ περισσότερα από απλή εκτύπωση, σάρωση ή αντιγραφή. Θα συνδεθείτε όπως ποτέ πριν.

Xerox ConnectKey

Η τεχνολογία ConnectKey φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο ευελιξίας, αποδοτικότητας και δυνατοτήτων στο εργατικό δυναμικό σας με τις εγγενείς εφαρμογές της και αυτές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών Xerox. Οι εγγενείς εφαρμογές απλοποιούν τις λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής και παρέχουν πρόσβαση σε λίστες επαφών και θέσεις που χρησιμοποιούνται συχνά, ενώ οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές που δεν απαιτούν διακομιστή, όπως η Εκτύπωση από το DropBox και η Σάρωση στο Microsoft Office 365 απευθείας από το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Με το Xerox App Studio και το Personalised Application Builder (PAB), οι συνεργάτες της Xerox μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο εξελιγμένα επίπεδα προσαρμογής για την αυτοματοποίηση των μοναδικών απαιτήσεων ροών εργασίας σας.

Xerox VersaLink
Ιδανικοί για μικρότερες ομάδες εργασίας σε αποκεντρωμένες τοποθεσίες χωρίς ολοκληρωμένη υποστήριξη IT, οι εκτυπωτές και οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της οικογένειας VersaLink είναι πραγματικοί βοηθοί χώρου εργασίας πλήρως επικεντρωμένοι σε εφαρμογές. Παρέχουν μια άνετη εμπειρία χρήστη και επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται όποτε και από οπουδήποτε θέλουν.

Xerox AltaLink
Με μεγαλύτερη απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης για κεντρικές ομάδες εργασίας μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους, οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές AltaLink έχουν άριστη απόδοση – με τις προηγμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα ενώ μειώνουν το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες.

Xerox ConnectKey2

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Science

Άνθρωπος και πίθηκος έρχονται εις σάρκαν μίαν…

Το πρώτο υβρίδιο μεταξύ ανθρώπου και πιθήκου είναι πλέον γεγονός στο πλαίσιο εμβρυϊκής μελέτης από τους ερευνητές.

Business Neuralink Elon Musk Science

To πείραμα της Neuralink με τον πίθηκο ξεκινά μια μεγάλη συζήτηση

Η παρουσίαση του συστήματος της Neuralink με έναν πίθηκο να παίζει games με τη σκέψη εγείρει πολλά ερωτήματα.

Business featured

Το “δικαίωμα στην αποσύνδεση” από την εργασία

Θεμελιώδες το δικαίωμα των εργαζομένων να αποσυνδέονται από την εργασία τους και να μην είναι διαθέσιμοι πέραν του εργασιακού τους ωραρίου.

Business Microsoft

Μεγάλο deal της Microsoft για τεχνολογία αναγνώρισης φωνής

Η Microsoft δήλωσε ανοιχτά την πρόθεσή της να εξαγοράσει την εταιρεία δημιουργίας λογισμικού αναγνώρισης φωνής Nuance.