Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Είναι ώρα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τους εκτυπωτές ως αυτόνομα παραγωγικά εργαλεία για συγκεκριμένες εργασίες και να αρχίσουμε να απαιτούμε περισσότερο ενημερωμένες, χρήσιμες – και με δυνατότητα χρήσης – λύσεις.

Τεχνολογία Xerox ConnectKey
Κάθε εκτυπωτής και πολυλειτουργικός εκτυπωτής με δυνατότητα τεχνολογίας ConnectKey της σειράς που προσφέρουμε, γίνεται το κέντρο ενός οικοσυστήματος παραγωγικότητας, συγκεντρώνοντας όλες τις συσκευές σας, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία χρήστη, παρέχοντας δυνατότητα σύνδεσης με κινητές συσκευές και το cloud, ολοκληρωμένη ασφάλεια και πρόσβαση σε υπηρεσίες ενίσχυσης της αξίας με την παράδοση. Θα κάνετε πολύ περισσότερα από απλή εκτύπωση, σάρωση ή αντιγραφή. Θα συνδεθείτε όπως ποτέ πριν.

Xerox ConnectKey

Η τεχνολογία ConnectKey φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο ευελιξίας, αποδοτικότητας και δυνατοτήτων στο εργατικό δυναμικό σας με τις εγγενείς εφαρμογές της και αυτές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών Xerox. Οι εγγενείς εφαρμογές απλοποιούν τις λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής και παρέχουν πρόσβαση σε λίστες επαφών και θέσεις που χρησιμοποιούνται συχνά, ενώ οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές που δεν απαιτούν διακομιστή, όπως η Εκτύπωση από το DropBox και η Σάρωση στο Microsoft Office 365 απευθείας από το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Με το Xerox App Studio και το Personalised Application Builder (PAB), οι συνεργάτες της Xerox μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο εξελιγμένα επίπεδα προσαρμογής για την αυτοματοποίηση των μοναδικών απαιτήσεων ροών εργασίας σας.

Xerox VersaLink
Ιδανικοί για μικρότερες ομάδες εργασίας σε αποκεντρωμένες τοποθεσίες χωρίς ολοκληρωμένη υποστήριξη IT, οι εκτυπωτές και οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της οικογένειας VersaLink είναι πραγματικοί βοηθοί χώρου εργασίας πλήρως επικεντρωμένοι σε εφαρμογές. Παρέχουν μια άνετη εμπειρία χρήστη και επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται όποτε και από οπουδήποτε θέλουν.

Xerox AltaLink
Με μεγαλύτερη απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης για κεντρικές ομάδες εργασίας μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους, οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές AltaLink έχουν άριστη απόδοση – με τις προηγμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα ενώ μειώνουν το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες.

Xerox ConnectKey2

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey

Xerox ConnectKey

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Amazon

Amazon: Πρόστιμο μαμούθ 746 εκ. ευρώ για το GDPR

Το αστρονομικό ποσό των 746 εκατομμυρίων ευρώ καλείται να πληρώσει η Amazon στο Λουξεμβούργο για παραβιάσεις του κανονισμού GDPR.

Business 5G

Στην Ελλάδα ανησυχούμε υπερβολικά για τα δίκτυα 5G

Τα στοιχεία της Focus Bari είναι ενδεικτικά για το πόσο επιφυλακτικοί είναι οι κάτοικοι της Ελλάδας για τα δίκτυα 5G.

Business TSMC

TSMC: Ετοιμαζόμαστε για τους επεξεργαστές των 2 nm

H TSMC ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή των επεξεργαστών με αρχιτεκτονική 2 nm κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Business Facebook iOS

Facebook: Τα έσοδα δεν επηρεάστηκαν από τις αλλαγές στο iOS

Ο περιορισμός της στοχευμένης διαφήμισης που έφερε το iOS δεν φαίνεται να είχε σοβαρό αντίκτυπο στα έσοδα του Facebook.