Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Είναι ώρα να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε τους εκτυπωτές ως αυτόνομα παραγωγικά εργαλεία για συγκεκριμένες εργασίες και να αρχίσουμε να απαιτούμε περισσότερο ενημερωμένες, χρήσιμες – και με δυνατότητα χρήσης – λύσεις.

Τεχνολογία Xerox ConnectKey
Κάθε εκτυπωτής και πολυλειτουργικός εκτυπωτής με δυνατότητα τεχνολογίας ConnectKey της σειράς που προσφέρουμε, γίνεται το κέντρο ενός οικοσυστήματος παραγωγικότητας, συγκεντρώνοντας όλες τις συσκευές σας, προσφέροντας μια άνετη εμπειρία χρήστη, παρέχοντας δυνατότητα σύνδεσης με κινητές συσκευές και το cloud, ολοκληρωμένη ασφάλεια και πρόσβαση σε υπηρεσίες ενίσχυσης της αξίας με την παράδοση. Θα κάνετε πολύ περισσότερα από απλή εκτύπωση, σάρωση ή αντιγραφή. Θα συνδεθείτε όπως ποτέ πριν.

Xerox εκτυπωτές τεχνολογία ConnectKey, Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Η τεχνολογία ConnectKey φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο ευελιξίας, αποδοτικότητας και δυνατοτήτων στο εργατικό δυναμικό σας με τις εγγενείς εφαρμογές της και αυτές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών Xerox. Οι εγγενείς εφαρμογές απλοποιούν τις λειτουργίες εκτύπωσης, σάρωσης και αντιγραφής και παρέχουν πρόσβαση σε λίστες επαφών και θέσεις που χρησιμοποιούνται συχνά, ενώ οι εφαρμογές που είναι διαθέσιμες μέσω της Έκθεσης εφαρμογών επιτρέπουν στους χρήστες να κατεβάζουν εφαρμογές που δεν απαιτούν διακομιστή, όπως η Εκτύπωση από το DropBox και η Σάρωση στο Microsoft Office 365 απευθείας από το περιβάλλον εργασίας χρήστη. Με το Xerox App Studio και το Personalised Application Builder (PAB), οι συνεργάτες της Xerox μπορούν να προσφέρουν ακόμα πιο εξελιγμένα επίπεδα προσαρμογής για την αυτοματοποίηση των μοναδικών απαιτήσεων ροών εργασίας σας.

Xerox VersaLink
Ιδανικοί για μικρότερες ομάδες εργασίας σε αποκεντρωμένες τοποθεσίες χωρίς ολοκληρωμένη υποστήριξη IT, οι εκτυπωτές και οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές της οικογένειας VersaLink είναι πραγματικοί βοηθοί χώρου εργασίας πλήρως επικεντρωμένοι σε εφαρμογές. Παρέχουν μια άνετη εμπειρία χρήστη και επιτρέπουν στους χρήστες να εργάζονται όποτε και από οπουδήποτε θέλουν.

Xerox AltaLink
Με μεγαλύτερη απόδοση και δυνατότητα κλιμάκωσης για κεντρικές ομάδες εργασίας μεσαίου και μεγαλύτερου μεγέθους, οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές AltaLink έχουν άριστη απόδοση – με τις προηγμένες επιλογές τελικής επεξεργασίας που χρειάζονται οι επιχειρήσεις για να δώσουν ώθηση στην παραγωγικότητα ενώ μειώνουν το χρόνο που απαιτούν οι εργασίες.

Xerox εκτυπωτές τεχνολογία ConnectKey, Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Xerox εκτυπωτές τεχνολογία ConnectKey, Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Xerox εκτυπωτές τεχνολογία ConnectKey, Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Xerox εκτυπωτές τεχνολογία ConnectKey, Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.

Μικρά νέα Xerox

Xerox Natural Language Colour, Περιγράψτε αυτό που θέλετε να αλλάξει

Οι επιστήμονες της Xerox οδήγησαν την έννοια του «χρώματος ανάλογα με το νούμερο» (“paint by number”) σε ένα νέο επίπεδο με την πρόσφατη παρουσίαση μιας τεχνολογίας που μεταφράζει τις λεπτομερείς ανθρώπινες περιγραφές για το χρώμα – όπως, λόγου χάρη, «αστραφτερό κίτρινο» – σε μαθηματικούς αλγόριθμους που υποδεικνύουν στον υπολογιστή πώς πρέπει να επεξεργαστεί το συγκεκριμένο […]