Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.

Από τότε μέχρι σήμερα, 100 οργανισμοί έχουν τιμήσει την Xerox με την εμπιστοσύνη τους και την έχουν επιλέξει ως τον στρατηγικό τους συνεργάτη για έως και 30% εξοικονόμηση κόστους και αύξηση της παραγωγικότητας. Ο αριθμός των 100 συμβολαίων καθίσταται ακόμη πιο εντυπωσιακός αν αναλογιστεί κανείς τα μεγέθη που «κρύβονται» πίσω από αυτόν: Με 949 κτίρια και υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 5.625 μηχανήματα, 23.300 χρήστες, 250 εκατομμύρια σελίδες τον χρόνο, η Xerox Hellas βρίσκεται αναμφίβολα στην κορυφή του χώρου των υπηρεσιών MPS.

Η απόλυτη εξειδίκευση, η τεχνογνωσία και η συστηματική επένδυση της εταιρείας στον τομέα των MPS αναγνωρίζονται, άλλωστε, και σε παγκόσμιο επίπεδο: Αξιολογώντας την απόδοση των διαφόρων παρόχων υπηρεσιών MPS, η Gartner τοποθέτησε τη Xerox στην κορυφή του “Leaders Quadrant” των MPS παγκοσμίως για το 2012, ενώ σε εκθέσεις τους τόσο η IDC όσο και η Quocirca αναδεικνύουν τη Xerox ηγέτιδα του χώρου.

Σημαντικό ρόλο στην ανάδειξη της Xerox ως κορυφαίου παρόχου υπηρεσιών MPS διαδραματίζει και η καινοτομική τεχνολογία της εταιρείας: Με πρωτοποριακές λύσεις όπως το πρόσφατο ConnectKey (νέο λογισμικό/ πλατφόρμα για τα Xerox MFPs), η Xerox αποδεικνύει έμπρακτα την έμφαση που δίνει στη διαρκή βελτίωση και την ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της.

Απόρροια της επιτυχίας της Xerox στον τομέα των MPS αποτελεί και η ηγετική της θέση τόσο στα Α3 όσο και στα Α4 πολυλειτουργικά μηχανήματα γραφείου: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Infosource για την ελληνική αγορά, το 2012 η Xerox αναδείχθηκε πρώτη στη συνολική αγορά των Α3 πολυλειτουργικών μηχανημάτων, έγχρωμων και ασπρόμαυρων, με μερίδιο 24,6%.

Xerox Hellas

Xerox Hellas

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Προσαρμοστικότητα και ευελιξία το 2020 με τον πελάτη στο επίκεντρο

Προσαρμοστικότητα και ευελιξία επέδειξε το 2020 η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο συνέδριο συνεργατών της, που φέτος για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε ψηφιακά.

Business featured

Βιντεοκάμερες: Η ιστορία τους

Η ιστορία της βιντεοκάμερας ξεκινάει πριν από σχεδόν 100 χρόνια, τη δεκαετία του 1910 όταν υπήρξε η ανάγκη για μια συσκευή η οποία θα είχε τη δυνατότητα λήψης κινούμενης εικόνας.

Business

Η Microsoft ενδιαφέρθηκε για την εξαγορά του Pinterest

Μία σημαντική αποκάλυψη έκαναν οι Financial Times, βγάζοντας την είδηση ότι η Microsoft έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Pinterest.

Business

Amiga: Η ιστορία του θρυλικού υπολογιστή

Πάμε να δούμε μαζί πως μια σειρά υπολογιστών που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα μέσα της δεκαετίας του 1980 κατάφερε να φέρει την επανάσταση στους home υπολογιστές.