Η Colour Plus εξοπλίζεται με το νέο πανίσχυρο έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο Xerox iGen4

Στην απόκτηση του νέου πανίσχυρου Xerox iGen4 προχώρησε η Colour Plus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, που διαθέτει ήδη στο δυναμικό της και δύο iGen3 λύσεις! Πρωτοπορώντας στην αγορά έγχρωμης εκτύπωσης, η Colour Plus είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απέκτησε το νέο iGen4, το οποίο η Xerox παρουσίασε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Xerox iGen4

Αξιοποιώντας την τεράστια επιτυχία του iGen3, του κορυφαίου έγχρωμου ψηφιακού πιεστηρίου υψηλής ταχύτητας, το iGen4 αποδίδει ποιότητα εικόνας και αυτοματοποίηση που θέτουν νέα πρότυπα στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Πρόκειται ακριβώς για την καινοτομία που περιμένει ο κλάδος από τη Xerox – τεχνολογία που αυξάνει την κερδοφορία των παρόχων εκτυπώσεων με κάθε σελίδα που παράγεται από τη λύση μας. Το iGen4 αποτελεί το ιδανικό έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εντύπων, σε διάφορα μεγέθη και βάρη χαρτιών που συνήθως αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη για τους επαγγελματίες του χώρου. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυξάνουν την παραγωγικότητα ως και 35%, με αποτέλεσμα το iGen4 να αλλάζει την ισορροπία μεταξύ ψηφιακής και παραδοσιακής offset εκτύπωσης, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ισοδύναμες, υπέρ της ψηφιακής: Με το iGen4 η ψηφιακή εκτύπωση καθίσταται πλέον πιο γρήγορη και οικονομικά συμφέρουσα από την παραδοσιακή offset.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Microsoft Apple

Microsoft: Ακολουθεί την Apple στις ΗΠΑ με αξία 2 τρισ. δολάρια

Microsoft και Apple ανήκουν πλέον αμφότερες στις εταιρείες τεχνολογίας με αξία πάνω από τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Business Google

Google: Εξετάζεται η τεχνολογία διαφημίσεων από την Ε.Ε.

Η Κομισιόν βάζει στο μικροσκόπιο το εάν η Google βάζει τον εαυτό της σε πλεονεκτική θέση στο θέμα των διαφημίσεων έναντι των ανταγωνιστών.

Business Foxconn iPhone 13

Foxconn: Δίνει κίνητρα για εργάτες στη γραμμή του iPhone 13

Τόσο η Foxconn, όσο και η Pegatron, που θα αναλάβουν την γραμμή παραγωγής του iPhone 13 δίνουν κίνητρα για προσέλκυση εργαζομένων

Business Google

Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

Το Google Store ανοίγει τις πύλες του μέσα από ένα βίντεο που παρουσιάζει πώς θα είναι το εσωτερικό του στη Νέα Υόρκη.