Η Colour Plus εξοπλίζεται με το νέο πανίσχυρο έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο Xerox iGen4

Στην απόκτηση του νέου πανίσχυρου Xerox iGen4 προχώρησε η Colour Plus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, που διαθέτει ήδη στο δυναμικό της και δύο iGen3 λύσεις! Πρωτοπορώντας στην αγορά έγχρωμης εκτύπωσης, η Colour Plus είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απέκτησε το νέο iGen4, το οποίο η Xerox παρουσίασε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Xerox iGen4

Αξιοποιώντας την τεράστια επιτυχία του iGen3, του κορυφαίου έγχρωμου ψηφιακού πιεστηρίου υψηλής ταχύτητας, το iGen4 αποδίδει ποιότητα εικόνας και αυτοματοποίηση που θέτουν νέα πρότυπα στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Πρόκειται ακριβώς για την καινοτομία που περιμένει ο κλάδος από τη Xerox – τεχνολογία που αυξάνει την κερδοφορία των παρόχων εκτυπώσεων με κάθε σελίδα που παράγεται από τη λύση μας. Το iGen4 αποτελεί το ιδανικό έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εντύπων, σε διάφορα μεγέθη και βάρη χαρτιών που συνήθως αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη για τους επαγγελματίες του χώρου. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυξάνουν την παραγωγικότητα ως και 35%, με αποτέλεσμα το iGen4 να αλλάζει την ισορροπία μεταξύ ψηφιακής και παραδοσιακής offset εκτύπωσης, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ισοδύναμες, υπέρ της ψηφιακής: Με το iGen4 η ψηφιακή εκτύπωση καθίσταται πλέον πιο γρήγορη και οικονομικά συμφέρουσα από την παραδοσιακή offset.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX

DearMoon: Ιάπωνας επιχειρηματίας μας καλεί σε ταξίδι στο φεγγάρι

Ο Ιάπωνας δισεκατομμυριούχος Yusaku Maezawa ανακοινώνει το DearMoon με σκοπό να βρει τα μέλη του πληρώματος που θα τον συνοδεύσουν στη Σελήνη.

Business China

O Jack Ma χάνει τον τίτλο του πλουσιότερου ανθρώπου στην Κίνα

Ο λόγος είναι ότι οι κινεζικές Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο την οικονομική δραστηριότητα του Jack Ma.

Business Amazon

H Amazon αλλάζει το εικονίδιο της εφαρμογής για τις iOS και Android συσκευές

Έντονη ήταν η αντίδραση με τον παραλληλισμό του εικονιδίου λόγω της παρομοίωσης με τον Αδόλφο Χίτλερ γεγονός που συνοδεύτηκε με την αλλαγή του εικονιδίου.

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.