Η Colour Plus εξοπλίζεται με το νέο πανίσχυρο έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο Xerox iGen4

Στην απόκτηση του νέου πανίσχυρου Xerox iGen4 προχώρησε η Colour Plus, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες γραφικών τεχνών στην Ελλάδα, που διαθέτει ήδη στο δυναμικό της και δύο iGen3 λύσεις! Πρωτοπορώντας στην αγορά έγχρωμης εκτύπωσης, η Colour Plus είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που απέκτησε το νέο iGen4, το οποίο η Xerox παρουσίασε πρόσφατα στην ελληνική αγορά.

Xerox iGen4

Αξιοποιώντας την τεράστια επιτυχία του iGen3, του κορυφαίου έγχρωμου ψηφιακού πιεστηρίου υψηλής ταχύτητας, το iGen4 αποδίδει ποιότητα εικόνας και αυτοματοποίηση που θέτουν νέα πρότυπα στο χώρο των επαγγελματικών εκτυπώσεων. Πρόκειται ακριβώς για την καινοτομία που περιμένει ο κλάδος από τη Xerox – τεχνολογία που αυξάνει την κερδοφορία των παρόχων εκτυπώσεων με κάθε σελίδα που παράγεται από τη λύση μας. Το iGen4 αποτελεί το ιδανικό έγχρωμο ψηφιακό πιεστήριο για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εντύπων, σε διάφορα μεγέθη και βάρη χαρτιών που συνήθως αποφέρουν τα μεγαλύτερα κέρδη για τους επαγγελματίες του χώρου. Τα χαρακτηριστικά που διαθέτει αυξάνουν την παραγωγικότητα ως και 35%, με αποτέλεσμα το iGen4 να αλλάζει την ισορροπία μεταξύ ψηφιακής και παραδοσιακής offset εκτύπωσης, που μέχρι σήμερα θεωρούνταν ισοδύναμες, υπέρ της ψηφιακής: Με το iGen4 η ψηφιακή εκτύπωση καθίσταται πλέον πιο γρήγορη και οικονομικά συμφέρουσα από την παραδοσιακή offset.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google Play Store

Google Play Store: Κόβεται στα μισά η συνδρομή των apps

H Google ανακοίνωσε ότι το κόστος συνδρομών τρίτων στο Google Play Store θα πέσει στα μισά από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Business

Beyond 4.0: Τέθηκαν οι βάσεις για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης σε κόμβο τεχνολογίας

Τις βάσεις για την ανάδειξή της ως της κορυφαίας έκθεσης καινοτομίας και τεχνολογίας στη χώρα έθεσε η πρώτη Beyond 4.0, που διοργανώθηκε από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Business PayPal Pinterest

Το PayPal ενδιαφέρεται για την εξαγορά του Pinterest

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το PayPal ενδιαφέρεται να αποκτήσει έναντι 45 δισεκατομμυρίων δολαρίων την πλατφόρμα του Pinterest.

Business Samsung Qualcomm Verizon 5G

Samsung, Qualcomm και Verizon σπάνε τα κοντέρ του 5G

H συνδυαστική προσπάθεια των Samsung, Qualcomm και Verizon στις ΗΠΑ έφερε ταχύτητες ρεκόρ στη σύνδεση 5G.