Xerox | Τιμητικές διακρίσεις από κορυφαίους οργανισμούς

Xerox ADNΌταν η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο νούμερο ένα στόχος σου, τα βραβεία από εκδόσεις του κλάδου και από εταιρείες έρευνας σε όλον τον κόσμο γίνονται το «κερασάκι στην τούρτα». Όπως ακριβώς συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια, η Xerox έκλεισε το 2007 έχοντας κερδίσει περισσότερα από 190 βραβεία και τιμητικές διακρίσεις από κλαδικά έντυπα και ανεξάρτητους οργανισμούς ελέγχου και έρευνας.

Ο οργανισμός Buyers Laboratory Inc. (BLI) τίμησε έξι έγχρωμους εκτυπωτές και πολυλειτουργικά συστήματα Xerox με τα φθινοπωρινά του βραβεία “Pick of the Year”. Ανάμεσα στα προϊόντα που διακρίθηκαν είναι ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox Phaser 8860 και το έγχρωμο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox Phaser 8860, το προηγμένο πολυλειτουργικό μηχάνημα Xerox WorkCentre 7328 και τα έγχρωμα εκτυπωτικά/ φωτοαντιγραφικά μηχανήματα DocuColor 242/252/260. Ο οργανισμός BLI διεξάγει εκτεταμένους συγκριτικούς ελέγχους σε σχετικά με τα έγγραφα προϊόντα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη συνολική απόδοση, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και την ευκολία χρήσης, ανάμεσα σε πολλούς άλλους κρίσιμους παράγοντες απόδοσης.

Τα συστήματα Xerox που απευθύνονται σε επαγγελματίες του χώρου των εκτυπώσεων συγκέντρωσαν επίσης πολλά βραβεία στην κλαδική έκθεση US Graph Expo 2007. Η ψηφιακή εκτυπωτική μηχανή Xerox DocuColor 8000AP απέσπασε το βραβείο “Must See ‘ems”, το ψηφιακό σύστημα παραγωγής εκτυπώσεων Xerox Nuvera® 100/120/144 EA έλαβε τον τίτλο “Worth-a-Look”, ενώ το Xerox Nuvera 288 Digital Perfecting System κέρδισε τη διάκριση “Encore Must See ‘ems”.

Ο οδηγός “Better Buys for Business”, μία αναγνωρισμένη από τον κλάδο αυθεντία του εξοπλισμού γραφείου, τίμησε το 2007 με το βραβείο “Editor’s Choice” 29 προϊόντα Xerox, 11 από τα οποία ήταν έγχρωμες συσκευές.
Περαιτέρω βραβεύσεις σε όλον τον κόσμο περιλαμβάνουν:
• Ο έγχρωμος εκτυπωτής Xerox 6110 βραβεύτηκε με 9 στα 10 αστέρια από το περιοδικό Computer για Όλους στην Ελλάδα.
• Ο οργανισμός BERTL Inc. βαθμολόγησε το προηγμένο πολυλειτουργικό σύστημα Xerox WorkCentre 7345 με πέντε αστέρια και το χαρακτηρισμό «Άριστο».
• Ο έγχρωμος laser εκτυπωτής Xerox Phaser 6180 χαρακτηρίστηκε ως “Best Buy” από το βρετανικό περιοδικό Computer Buyer.
Επιπλέον, η Xerox απέσπασε το National Medal of Technology, την υψηλότερη διάκριση που απονέμεται από τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στους κορυφαίους νεωτεριστές της Αμερικής. Η εταιρεία αναγνωρίστηκε επίσης για την υπεροχή της στη διαχείριση της γνώσης, την καινοτομία, την απασχόληση ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, την επιχειρησιακή ηθική, τις φιλικές προς την οικογένεια πολιτικές, τα περιβαλλοντικά προγράμματα και την ηγεσία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business SpaceX Science

SpaceX: Ιστορική αποστολή πολιτών στο Διάστημα

Ο διαστημικός τουρισμός παίρνει σάρκα και οστά, με την SpaceX να εκτοξεύει την αποστολή Inspiration4.

Business European Commission

European Chips Act: Η Ευρώπη ζητά αυτονομία στους επεξεργαστές

Στην ομιλία της για την κατάσταση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Πρόεδρος της Κομισιόν μίλησε για την ανάγκη λήψης μέτρων στο θέμα των επεξεργαστών.

Business Google

Google: Πρόστιμο 177 εκ. δολάρια καλείται να πληρώσει στη Νότια Κορέα

Η Google καλείται να πληρώσει 177 εκατομμύρια δολάρια για παραβίαση των όρων της αγοράς smartphones στη Νότια Κορέα.

Business Samsung

THE GREEN CITY: Ενίσχυση της οικολογικής δράσης με προϊόντα τεχνολογίας

Η Samsung Electronics Hellas, πιστή στη δέσμευσή της για υπεύθυνη επιχειρηματικότητα που προωθεί την υιοθέτηση βιώσιμων πρακτικών, στηρίζει έμπρακτα τη δράση «THE GREEN CITY».