Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Xerox και Westnet

, Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Xerox και WestnetΤην έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν πρόσφατα η Xerox Hellas και η εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής Westnet. Πρόκειται για μια συνεργασία που αφορά στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που απευθύνονται σε Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις, όπως εκτυπωτές, πολημηχανήματα και φωτοαντιγραφικά.

Επιπλέον, η Westnet θα διανέμει φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές και πολυλειτουργικά μηχανήματα εκτός από το ευρύτερο δίκτυο μεταπωλητών της και στο δίκτυο των αντιπροσώπων της Xerox, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την παρουσία της τελευταίας σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της Xerox Hellas η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για αύξηση του αριθμού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους και να μπορεί να ανταποκρίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στη ζήτηση και στις απαιτήσεις της αγοράς. Αλλά και η Westnet με τη σειρά της θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία της με τη Xerox Hellas, καθώς θα προσθέσει στο portfolio της τα προϊόντα Xerox που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, σχολίασε: «Η Westnet είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής, που διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα. Αξιοποιώντας αυτήν τη νέα συνεργασία, η Xerox αποσκοπεί στο να διευρύνει τη διανομή των προϊόντων της, τόσο από γεωγραφική άποψη, όσο και ειδικότερα στο χώρο των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι έτσι θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας, ιδίως στη γκάμα των προϊόντων μας με μικρή αξία κτήσης».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, Γενικός Διευθυντής της WestNet δήλωσε: «Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Xerox έχουν χρόνια τώρα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της Ελληνικής αγοράς. Για αυτό και εμείς, οι άνθρωποι της Westnet, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που άλλη μια τόσο σημαντική εταιρεία του χώρου της τεχνολογίας, επέλεξε την WestNet για τη διανομή των προϊόντων της».

Δείτε επίσης:
> “Κινηματογραφικές” οθόνες 16:9 για notebook
> Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio
> Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Δασκάλους

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews featured Hands-on Xerox

Xerox Versalink C405DN review: Εκτυπωτής με το δικό του app store

Ο Xerox VersaLink C405DN είναι ένας έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής laser με ενσωματωμένο scanner και fax και το δικό του app store, το Xerox App Gallery.

Business Xerox

Xerox Made to Think: Νέα εποχή με όχημα την καινοτομία

Η Xerox παρουσίασε τη νέα της παγκόσμια επικοινωνιακή πλατφόρμα, «Made to Think», κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα.

Business Xerox

Εκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey

Ο σύγχρονος χώρος εργασίας έχει εξελιχθεί πέρα από τις δυνατότητες οποιουδήποτε μεμονωμένου μηχανήματος για να ικανοποιεί τις ανάγκες παραγωγικότητας του σύγχρονου, μετακινούμενου εργατικού δυναμικού που είναι πάντα σε σύνδεση.

Business Business Xerox

Xerox Hellas, 100 Συμβόλαια Managed Print Services με κορυφαίες εταιρείες

Τα 100 συμβόλαια Managed Print Services (MPS) συμπλήρωσε πρόσφατα η Xerox Hellas, γεγονός που επιβεβαιώνει την ηγετική της θέση στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης εγγράφων και στην ελληνική αγορά. Το 2005 η Xerox έγινε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ενέταξε στο χαρτοφυλάκιό της τις υπηρεσίες διαχείρισης εκτυπώσεων.