Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Xerox και Westnet

0

XeroxΤην έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν πρόσφατα η Xerox Hellas και η εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής Westnet. Πρόκειται για μια συνεργασία που αφορά στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που απευθύνονται σε Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις, όπως εκτυπωτές, πολημηχανήματα και φωτοαντιγραφικά.

Επιπλέον, η Westnet θα διανέμει φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές και πολυλειτουργικά μηχανήματα εκτός από το ευρύτερο δίκτυο μεταπωλητών της και στο δίκτυο των αντιπροσώπων της Xerox, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την παρουσία της τελευταίας σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της Xerox Hellas η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για αύξηση του αριθμού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους και να μπορεί να ανταποκρίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στη ζήτηση και στις απαιτήσεις της αγοράς. Αλλά και η Westnet με τη σειρά της θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία της με τη Xerox Hellas, καθώς θα προσθέσει στο portfolio της τα προϊόντα Xerox που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, σχολίασε: «Η Westnet είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής, που διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα. Αξιοποιώντας αυτήν τη νέα συνεργασία, η Xerox αποσκοπεί στο να διευρύνει τη διανομή των προϊόντων της, τόσο από γεωγραφική άποψη, όσο και ειδικότερα στο χώρο των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι έτσι θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας, ιδίως στη γκάμα των προϊόντων μας με μικρή αξία κτήσης».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, Γενικός Διευθυντής της WestNet δήλωσε: «Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Xerox έχουν χρόνια τώρα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της Ελληνικής αγοράς. Για αυτό και εμείς, οι άνθρωποι της Westnet, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που άλλη μια τόσο σημαντική εταιρεία του χώρου της τεχνολογίας, επέλεξε την WestNet για τη διανομή των προϊόντων της».

Δείτε επίσης:
> “Κινηματογραφικές” οθόνες 16:9 για notebook
> Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio
> Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Δασκάλους

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα