Έναρξη συνεργασίας μεταξύ Xerox και Westnet

XeroxΤην έναρξη της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν πρόσφατα η Xerox Hellas και η εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής Westnet. Πρόκειται για μια συνεργασία που αφορά στη διανομή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που απευθύνονται σε Μικρο-Μεσαίες Επιχειρήσεις, όπως εκτυπωτές, πολημηχανήματα και φωτοαντιγραφικά.

Επιπλέον, η Westnet θα διανέμει φωτοαντιγραφικά, εκτυπωτές και πολυλειτουργικά μηχανήματα εκτός από το ευρύτερο δίκτυο μεταπωλητών της και στο δίκτυο των αντιπροσώπων της Xerox, ενισχύοντας έτσι περαιτέρω την παρουσία της τελευταίας σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της Xerox Hellas η εν λόγω κίνηση εντάσσεται στη στρατηγική της για αύξηση του αριθμού των μεταπωλητών της, ώστε να κάνει τα προϊόντα της ακόμα πιο εύκολα διαθέσιμα σε όλους και να μπορεί να ανταποκρίνεται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα στη ζήτηση και στις απαιτήσεις της αγοράς. Αλλά και η Westnet με τη σειρά της θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη συνεργασία της με τη Xerox Hellas, καθώς θα προσθέσει στο portfolio της τα προϊόντα Xerox που διακρίνονται για την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, ο κ. Βασίλης Ραμπάτ, Διευθύνων Σύμβουλος Xerox Hellas, σχολίασε: «Η Westnet είναι μια νέα και δυναμική εταιρεία διανομής προϊόντων πληροφορικής, που διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών ανά την Ελλάδα. Αξιοποιώντας αυτήν τη νέα συνεργασία, η Xerox αποσκοπεί στο να διευρύνει τη διανομή των προϊόντων της, τόσο από γεωγραφική άποψη, όσο και ειδικότερα στο χώρο των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων. Πιστεύουμε ότι έτσι θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας, ιδίως στη γκάμα των προϊόντων μας με μικρή αξία κτήσης».

Από την πλευρά του ο κ. Κωνσταντίνος Βερύκιος, Γενικός Διευθυντής της WestNet δήλωσε: «Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Xerox έχουν χρόνια τώρα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση της Ελληνικής αγοράς. Για αυτό και εμείς, οι άνθρωποι της Westnet, είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που άλλη μια τόσο σημαντική εταιρεία του χώρου της τεχνολογίας, επέλεξε την WestNet για τη διανομή των προϊόντων της».

Δείτε επίσης:
> “Κινηματογραφικές” οθόνες 16:9 για notebook
> Δείτε όλα όσα χάνατε με τα καθαριστικά της Crystal Audio
> Ξεκίνησε ο διαγωνισμός για Πρωτοπόρους Δασκάλους

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google

Google Store: Δείτε πώς είναι το εσωτερικό του καταστήματος

Το Google Store ανοίγει τις πύλες του μέσα από ένα βίντεο που παρουσιάζει πώς θα είναι το εσωτερικό του στη Νέα Υόρκη.

Business featured Google

To Google Street View επιστρέφει στους δρόμους της Ελλάδας

Φέτος το καλοκαίρι τα αυτοκίνητα του Google Street View επιστρέφουν στους δρόμους της Ελλάδας και τους επόμενους μήνες θα κάνουν πολλές διαδρομές στη χώρα μας.

Business NASA Science

H NASA θα φέρει την Αθέατη Πλευρά της Σελήνης στο φως

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η NASA ετοιμάζεται για μία αποστολή στην Αθέατη πλευρά της Σελήνης.

Business Verizon USA

Verizon: Δίνει εκπτώσεις και κίνητρα στους εμβολιασμένους

Η Verizon προσπαθεί να δώσει οικονομικά κίνητρα σε όσους το σκέφτονται ακόμα να κάνουν το εμβόλιο για την Covid-19.