Xiaomi: Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του Q1 2019 διαψεύδοντας όλους τους ανεξάρτητους αναλυτές

Xiaomi, Xiaomi: Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του Q1 2019 διαψεύδοντας όλους τους ανεξάρτητους αναλυτές

Τις τελευταίες ημέρες αρκετές εταιρείες αναλύσεων δημοσιεύουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους σχετικά με τις πωλήσεις smartphones για το πρώτο τρίμηνο του 2019. Παράλληλα, οι κατασκευάστριες ανά τον κόσμο καταθέτουν τις επίσημες τριμηνιαίες αναφορές τους, οι οποίες είτε επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα των αναλυτών, είτε τα διαψεύδουν παντελώς.

Η Xiaomi ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, καθώς δημοσίευσε τα επίσημα στοιχεία για τις συνολικές αποστολές smartphones κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019, διαψεύδοντας τις πρόσφατες εκθέσεις από γνωστής εταιρείας έρευνας. Η Xiaomi ανέφερε ότι οι αποστολές smartphones το πρώτο τρίμηνο του έτους ξεπέρασαν τα 27,5 εκατομμύρια μονάδες, την ίδια στιγμή που η IDC δημοσίευσε ότι απέστειλε μόλις 25 εκατομμύρια μονάδες.

Xiaomi, Xiaomi: Δημοσίευσε τα αποτελέσματα του Q1 2019 διαψεύδοντας όλους τους ανεξάρτητους αναλυτές

Ο όμιλος Xiaomi παρουσιάζει σημαντική μείωση στα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσαν οι ανεξάρτητες ερευνητικές εταιρείες. Για να αποφευχθεί οποιαδήποτε αντίδραση από τους επενδυτές, το διοικητικό συμβούλιο της Xiaomi αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, γι’ αυτό δημοσίευσε μία ανακοίνωση η οποία προβάλλει τους πραγματικούς αριθμούς αποστολών για το πρώτο τρίμηνο του 2019.

Επίσης, η Xiaomi προειδοποίησε τους επενδυτές που κατέχουν μετοχές της εταιρείας ή άλλους τίτλους, να μην πιστεύουν στις αναφορές τρίτων. Άλλωστε, πριν από την δημοσίευση της έκθεσης του οικονομικού έτους 2019, η Xiaomi είχε κοινοποιήσει οικειοθελώς τις συνολικές αποστολές smartphones, με στόχο τη διάσωση του χαρτοφυλακίου της εταιρείας από αρνητικές επιπτώσεις.

Ο κινεζικός κατασκευαστής ηλεκτρονικών ειδών κατέχει σήμερα το 8% της παγκόσμιας αγοράς smartphones. Η Xiaomi στο τέλος του 2018 βρέθηκε στην πέμπτη θέση των κατασκευαστών smartphones σημειώνοντας 28,6 εκατομμύρια αποστολές το τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου έτους. Την εποχή εκείνη, το μερίδιο αγοράς της Xiaomi αυξήθηκε κατά 2,4% και το συνολικό μερίδιο βελτιώθηκε στο 7,6%. Επίσης, αξίζει να αναφερθεί ότι η Xiaomi είναι ο ηγέτης της αγοράς στην Ινδία με μερίδιο 28,9%. Πέρυσι είχε αποστείλει πάνω από 142,3 εκατομμύρια smartphones σε όλη τη χώρα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Xiaomi

Με το Xiaomi 14 Ultra γυρίστηκε η ταινία “Roma Noir” – Οι λειτουργίες που εντυπωσίασαν

To Xiaomi 14 Ultra αδιαμφισβήτητα είναι ένα από τα πιο ισχυρά τηλέφωνα για φωτογραφία στην αγορά, ωστόσο η εταιρεία προσβλέπει και σε δημιουργία ταινιών.

Gear Xiaomi

Xiaomi Pad 6S Pro: Διαθέσιμο παγκοσμίως από 700 ευρώ

Το Xiaomi Pad 6S Pro 12.4 έρχεται στις παγκόσμιες αγορές, με τιμή από 700€. Η Xiaomi παρουσίασε το tablet στη μεγάλη της εκδήλωση στο MWC.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14 Ultra: Teardown αποκαλύπτει τις αλλαγές στο εσωτερικό

Η Xiaomi παρουσίασε το Xiaomi 14 Ultra χθες και αμέσως κυκλοφόρησε ένα εξαιρετικά λεπτομερές teardown βίντεο της συσκευής από το WekiHome.

Smartphones Xiaomi Xiaomi 14 Pro

Xiaomi 14 Pro Titanium edition: Παρουσιάστηκε με δυνατότητα αμφίδρομης δορυφορικής επικοινωνίας

Προτού κυκλοφορήσει το Xiaomi 14 Pro στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο, οι φήμες ήθελαν τη συσκευή να υποστηρίζει δορυφορική συνδεσιμότητα.