Xiaomi: Πωλήσεις 240 εκ. Redmi Note smartphones

Xiaomi, Xiaomi: Πωλήσεις 240 εκ. Redmi Note smartphones

Xiaomi, Xiaomi: Πωλήσεις 240 εκ. Redmi Note smartphones

Η Xiaomi έφτασε το ορόσημο των πωλήσεων 240 εκατομμυρίων μονάδων από τα Redmi Note smartphones από την έναρξη της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός αυτός ήταν στα 200 εκατομμύρια πριν από 8 μήνες περίπου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αριθμοί αυτοί αφορούν στις πωλήσεις των Redmi Note smartphones σε όλο τον κόσμο. Για να έχουμε μία αντίληψη περί του πόσο καλά πηγαίνουν οι πωλήσεις των Redmi Note smartphones, αξίζει να σκεφτεί κανείς ότι οι πωλήσεις των 240 εκατομμυρίων μονάδων μπορούν να μεταφραστούν σε 5 εκατομμύρια πωλήσεις τον μήνα, δηλαδή εάν προχωρήσουμε λίγο περισσότερο το συλλογισμό μας, προκύπτουν πωλήσεις 2 Redmi Note κάθε δευτερόλεπτο, καθημερινά για 8 μήνες.

Οι αριθμοί αυτοί κάνουν την Xiaomi να βλέπει με περισσή αισιοδοξία το μέλλον, καθώς βλέπει πιθανή την κατάκτηση των 300 εκατομμυρίων πωλήσεων των Redmi Note smartphones σε όλο τον κόσμο πριν από το τα τέλη του 2022. Στην αισιοδοξία της αυτή συντελεί και το γεγονός ότι μοντέλα, όπως το Redmi Note 11 Series δεν έχουν καταμετρηθεί ακόμα, ως προς την πορεία τους στις διεθνείς αγορές.

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM

Κολοσσός πια… Τρία RN υπάρχουν στην οικογένεια λειτουργούν φυσικά άψογα! Έχουμε αλλάξει 5,6 redmi ένα Mi 10 T Pro και τον τελευταίο καιρό είμαι με Mi 11 i απόλυτα ευχαριστημένος απ’όλα , καλά για το Mi 11 i δεν έχω λόγια εξαιρετική οθόνη φωτεινή και εντυπωσιακή ταυτόχρονα με τον SDragon 888 να μην μασάει τίποτα. Γρήγορα τα πάντα ενεργοποιεί WiFi δεδομένα κλήσεις όλα εξαιρετικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Παγκόσμια κυκλοφορία τον Ιανουάριο

Η Xiaomi ολοκλήρωσε την ανακοίνωση της σειράς Redmi 13C στην Ινδία με ένα teaser για την παγκόσμια κυκλοφορία του Redmi Note 13 Pro+.

Smartphones Redmi Redmi Note 13 Pro+ Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+: Εντυπωσιακό σε Porcelain White & Midnight Black

Η υπο-μάρκα Redmi της Xiaomi λανσάρει την Πέμπτη τη σειρά Note 13 Pro και παρουσίασε ήδη την επιλογή χρώματος hero του Note 13 Pro+.

Smartphones Xiaomi Xiaomi Redmi Note

Xiaomi Redmi Note 12R: Ντεμπούτο με Snapdragon 4 Gen 2

Το Xiaomi Redmi Note 12R είναι η πρώτη συσκευή που κυκλοφορεί με το πιο πρόσφατο τσιπ μεσαίας κατηγορίας, το Snapdragon 4 Gen 2.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Note 12R: Το πρώτο τηλέφωνο με το Snapdragon 4 Gen 2;

Η Xiaomi παρουσίασε το Redmi Note 12R Pro τον Απρίλιο, ένα τηλέφωνο αξίας 1.800 CNY (250$/230€/20.500 ₹) με το Snapdragon 4 Gen 1.