Xiaomi: 35 εκατομμύρια smartphones μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015;

Από την μια πλευρά έχουμε την LG για την οποία οι προβλέψεις δεν είναι καλές για το δεύτερο τρίμηνο του 2015, και από την άλλη την Xiaomi που αναμένεται να εντυπωσιάσει στο πρώτο μισό το του έτους. Η εταιρεία που μετρά μόλις 5 χρόνια ζωής, έχει καταφέρει ήδη να γίνει ο πρώτος παίκτης στην αγορά της Κίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από προμηθευτή οθονών, η Xiaomi έχει αποστείλει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015 35 εκατομμύρια smartphones, κάτι που αν επιβεβαιωθεί θα σημαίνει ότι παρουσίασε αύξηση 30% από το αντίστοιχο πρώτο εξάμηνο του 2014 στο οποίο είχε αγγίξει 26 εκατομμύρια αποστολές.

Στο σύνολο μέσα στο 2014 η Xiaomi είχε αποστείλει 61 εκατομμύρια κομμάτια και να σημειώσουμε ότι μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2014 έγινε ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone στον κόσμο και έβαλε τον πήχη στα 80-100 εκατομμύρια αποστολές για φέτος.

Μέσα στον Ιανουάριο ανακοίνωσε τα Xiaomi Mi Note και Xiaomi Mi Note Pro, και περιμένουμε τη ναυαρχίδα Xiaomi Mi 5.

Xiaomi: 35 εκατομμύρια smartphones μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015;, Xiaomi: 35 εκατομμύρια smartphones μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2015;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Redmi Xiaomi

Redmi Pad SE 8.7: Δείτε renders και βασικές προδιαγραφές

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Redmi Pad SE 4G στην Ινδία στις 29 Ιουλίου και μαζί του περιμένουμε να κυκλοφορήσει το Pad SE 8.7.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Flip: Με μεγάλη εξωτερική οθόνη και μπαταρία 4.780 mAh

Η Xiaomi μπαίνει στην αγορά των αναδιπλούμενων flip-style με το Mix Flip που έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και τεράστια μπαταρία.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Με πιο λεπτό και ελαφρύ σώμα, SD 8 Gen 3 και κάμερα περισκοπίου 5x

Τα αναδιπλούμενα στην Κίνα εξελίσσονται πολύ γρήγορα αδυνατίζοντας σε μέγεθος και προσφέροντας πιο ισχυρά chipset, κάμερες και μεγαλύτερες μπαταρίες.

Gear Redmi Xiaomi

Το Redmi Pad SE 4G έρχεται στις 29 Ιουλίου

Το Redmi της Xiaomi παρουσίασε το Redmi Pad SE τον περασμένο Αύγουστο με μόνο συνδεσιμότητα Wi-Fi.