LG: Πέφτουν οι οικονομικές προβλέψεις τριμήνου λόγω G4

Το LG G4 φαίνεται πως δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο θα περίμενε η LG, καθώς τα κορεάτικα media αναφέρουν σήμερα ότι οι επενδυτικές εταιρείες και οι αναλυτές ρίχνουν τις εκτιμήσεις τους για τα αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο. Οι εκτιμήσεις για το τμήμα mobile κατεβαίνουν σχεδόν στο ήμισυ.

Η Daishin Securities εκτιμά ότι η LG Mobiles θα έχει κέρδη 50.7 εκατομμύρια δολάρια από 92.3 εκατομμύρια δολάρια που είχε εκτιμηθεί αρχικά, ενώ η Korea Investment & Securities κατέβασε επίσης τις εκτιμήσεις της στα 61 εκατ. δολάρια από 104 εκατομμύρια.

Αυτή είναι σημαντική πτώση αν σκεφτούμε ότι η LG στο πρώτο τρίμηνο του 2015 είχε καταγράψει κέρδη 66 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ δεν είχε βγει στην αγορά η ναυαρχίδα LG G4. Οι επιδόσεις του LG G4 είναι αυτές που έκαναν τους αναλυτές να χαμηλώσουν τον πήχη από τα 8-12 εκατομμύρια που περίμεναν ότι θα πουλήσει το G4.

Δεδομένου ότι το LG G4 έχει έχει πουλήσει περί τα 2.5 εκατομμύρια κομμάτια, για να φτάσει τον στόχο των 8 εκατομμυρίων, η LG πρέπει να δώσει σημαντική ώθηση στις πωλήσεις και να σταθεί απέναντι στον ανταγωνισμό.

LG: Πέφτουν οι οικονομικές προβλέψεις τριμήνου λόγω G4, LG: Πέφτουν οι οικονομικές προβλέψεις τριμήνου λόγω G4

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

61 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos7

περιμενω τοποθετηση του Στυλιανου Βασιλη επι του θεματος..! pots genen αυτο

Miko

Αφού δεν έχει DDR4 4GB RAM SD 810 CPU!

Λευτέρης

Εεε όταν προσπαθεί να αντιγράψει η lg την Apple σε θέματα hardware και software αυτά συμβαίνουν. Το γεγονός ότι η Apple έχει συνδυάσει αυτά τα δυο με έναν τόσο αρμονικό τροπο κάνει μικρό εταιρίες σαν την lg να ζηλεύει και τελικώς να την αντιγράψει.

Δυστυχώς όμως για την LG, η έξυπνοι καταναλωτές ξέρουν ότι ειναι προτιμότερο να χαλάσουν λίγο περισσότερα χρήματα για να πάρουν το iPhone 6 που ειναι και εκτός συναγωνισμού.

Φιλική συμβουλή προς την lg, κλείστε το μαγαζάκι σας ή τουλάχιστον κάντε μας την χάρη κ σταματήστε να αντιγράφετε άλλες εταιρίες.

Ενημερωτικά, γράφω το μήνυμα αυτό από το iPad Air 2 μου και χρησιμοποιώ το iPhone 6plus ως daily driver και γελάω όταν βλέπω άτομα με τα power banks στο χέρι για να φορτίσουν το samsungακια και το ελτζιδακια τους.

Cabalerro

Επειδη το εχω το κινητο ειναι πριονι….απιστευτα γρηγορο…απολυτα ικανοποιημενος…πρωην χρηστης m9 και s6..και το s6 απιστευτα καλο,αλλα πραγματικα προτιμηστε το g4,all around κινητο

Cabalerro

Λευτερης τα δικα σου μας λες..κρατα το γυναικειο κινητο σου και ταμπλετ που εχεις και μην κραζεις τις επιλογες αλλων

Λευτέρης

@Cabalerro γυναικείο κινητό το iPhone 6 plus? δεν ήξερα ότι τ κινητά χωρίζονται σε ανδρικά κ γυναικεία. Όταν αποκτήσεις και ΕΣΥ στο android σου αξιοπρεπή emojis τα ξαναλέμε 😀😁😂😃😄🌱🌲🌳🌴🌵🐶🐺🐻🐨🍅🍆🌽🍠🍇🏃🚶💃

Ekimolaos

@Λευτέρης

Πώς ακριβώς μπορεί κάποιος να αντιγράψει την Apple στο hardware;.. Θέλω να πω… Αφού η apple (λόγω ελαφρού OS, no hatin’ here!) χρησιμοποιεί τελείως ξεπερασμένο hardware… Πως την αντέγραψε η LG; Ακόμα και ο SD808 (τεχνολογικά πάντα) είναι τουλάχιστον 3 χρόνιαμπροστά του τελευταίου Α…

Όλα είναι θέμα γνώμης, άρα δεκτά, αλλά όταν αρχίζετε να φανατίζεστε με τις εταιρίες λες και είστε μέτοχοι (αν είστε πάω πάσο) τότε χάνετε την μπάλα και καταντάτε αηδία.

Καθόλου φιλικά, φυσικά. Έχετε καταστρέψει το comment section του techblog. Απλά απολαύστε τα άρθρα και συζητάτε σαν τους ανθρώπους, αμάν πια δηλαδή.

(κάτοχος sony xperia s κοντά 4 χρόνια τώρα, just for the record)

Mitsakos

Αφού δεν μπορεί, ας το γυρίσει πάλι στα ψυγεία και τις τηλεοράσεις μπας και βγάλει κανα φράγκο. Γιατί με αυτή την ψευτία που αποκαλεί “δέρμα” δεν ….. κανείς.
Β εθνικη με την σόνη την κόβω στο τέλος..

LeoG4

Η LG προσπαθεί να αντιγράψει την Apple στην οποία πουλάει παλιάς τεχνολογίας οθόνες IPS που δεν είναι QHD και quantum dot , αχαχα , μιλάμε για ανέκδοτο. Όταν θα βάλει σε καμιά δεκαετία και η Apple οθόνη QHD , laser autofocus , camera 16 mp f/1.8 , sd card και removable battery στείλε μου SMS (δεν γράφω για MMS γιατί η Apple μπορεί να μην έχει φτάσει στο σημείο αυτό ακόμη).

Cabalerro

Sotiris xaxaxaxaxaxaxaxax…swstossssssss

mitsakos

@leG0g4 Όταν η συνθετική δερματίνη σου που ξεφλουδίζει, (όπ λάθος κινητό) πιάσει τις πωλήσεις και την μεταπωλητική αξία του μήλου τα ξαναλέμε.
Σε 10 χρόνια απο τώρα που θα έχει ξεμείνει η Apple απο ιδέες, θα βάλει δερματινη στην πλάτη, θα την χρεώνει 200 ευρώ παραπάνω και θα σου δείξει πως γίνεται.

nikmour

@Λευτέρης από πότε είναι αξιοπρεπή τα emojis ? Κάτι κοριτσάκια τα χρησιμοποιούν. Έχει κανείς στείλε επαγγελματικό email ή sms με emojis!!!!?? Και το λέω αυτό γιατί λες ότι το χρησιμοποιείς το iphone ως daily driver. Υποθέτω για δουλειά.

Sotiris

Δυστυχώς τα σχόλια μου διαγράφονται για τον Λευτέρη και λογικό είναι. Άλλωστε φαίνεται από τα σχόλια του περί τίνος πρόκειται και καλό θα είναι να προσευχηθουμε για τους γύρω του που τους έλαχε να σηκώσουν τέτοιο σταυρό.

Ο mitsakos από την άλλη μόνο hashtag #menoumecupertino δεν έχει βάλει. Ζητάμε συγγνώμη από την αισθητική, την νοημοσύνη και την κοινή λογική για αυτά που γράφουν τα πιστά πρόβατα της σαπιπμηλιάς.

Doc77

Να ρίξει τις τιμές …..μόνο έτσι μπορεί να ανταγωνιστεί !!!προσωπικη μου άποψη παντα …….με το G3 έκανε τη διαφορά και λόγω τιμής ……

Doc77

Και επιτέλους ας αφήσουμε τις αψιμαχίες περί εταιριών……κάθε μια στους πελάτες της και με τα προϊόντα της …….

koutsis

Λευτέρης δεν μας εξήγησες ακριβώς πως αντιγράφει η Lg την Apple σε θέματα software (????) και hardware (καλά εδώ γελάνε!)
Πιο πολύ μου φαίνεται για troll το μήνυμα σου.
Ότι βγήκες για να γράψεις απλά μια βλακεία και να εκθειάσεις την επιλογή σου να πάρεις iphone,
παρά ως κάποιο σχόλιο με νόημα …

Cabalerro

720p οθονη 4,7 ιντσες σε μεγε8ος 5,2 700€ και δεν μπορεις ουτε να κατεβασεις μια ταινια..πιο isheep πε8αινεις

Cabalerro

Λευτερη εκλεψες την παρασταση στο συγκεκριμενο post

παναγιωτης

Το θέμα είναι οτι το g4 έπεσε στα 460 ευρώ σε τόσο μικρό διάστημα που το κάνει μια λογική επιλογή για κάποιον που γνωρίζει τα smartphone…. Και έτσι όπως το πάει σε κανα μήνα θα κάνει όσο το g3. Άρα εγώ που θέλω νέο κινητό ίσως και να το πάρω, λόγω τιμής και specs φυσικα ανώτερης απ’ τα μήλα !!!
Αυτό έχει σημασία και όχι αν μοιάζει με iphone, που σίγουρα δεν μοιάζει.
Τώρα εσείς που λυσσάτε με την apple λες και σας δίνει να φάτε, τι να πώ; Περί ορέξεως…

koutsis

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά τώρα, πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα με τις φετινές ναυαρχίδες είναι η τιμή.
Κανείς δεν δίνει πια για android flagship 760€ γιατί ξέρει οτι κανένα κινητό δεν αξίζει τόσα λεφτά.
Γι’αυτό και τα HTC M9, Samsung S6 και G4 δεν πήγαν καλά σε πωλήσεις…
Μόνο η apple το έχει καταφέρει αυτό μέχρι στιγμής (τους λόγους ας τους αφήσουμε καλύτερα ..)

Γιάννης σε λέω

Εντάξει κλασικά κάποιος ανόητος (Λευτέρης) πετάει μια βλακεία και οι υπόλοιποι κράζουν και εν μέρη όχι άδικα.

Αγαπητέ @Λευτέρη η LG δεν αντιγράφει σε καμια περίπτωση την Apple, ούτε σε hardware αλλά ούτε σε software. Οι δυο εταιρίες πορεύονται σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η LG χρησιμοποιεί βαρύ hardware για να στηρίξει το βαρύ Android ενώ η Apple έχοντας ένα ελαφρύ λειτουργικό, χρησιμοποιεί ελαφρύτερο hardware.

Η σύγκριση θα είχε νόημα μόνο σε θέματα κάμερας, οθόνης, ταχύτητας απόκρισης των συσκευών και πλοήγησης στο διαδίκτυο.

Γιάννης σε λέω

Στο θέμα μας τώρα… Ούτε εγώ ενθουσιάστηκα απο την φετινή πρόταση της LG για τον απλούστατο λόγο ότι δεν ειμαι φαν του δέρματος, επίσης και στην περίπτωση που δούμε τη συσκευή με το πλαστικό πίσω καπάκι, χωρίς το δέρμα, θεωρώ τη συσκευή κατώτερης εξωτερικής εμφάνισης συγκριτικά με τα G3 και G2 που είδαμε στο παρελθόν. Κάποιους σίγουρα θα ενοχλεί και το γεγονος ότι το G4 φοράει τον 6πύρηνο 808 και όχι τον 8πύρηνο 810.

Βασικά ήδη στο Skroutz η τιμή του έπεσε στα 470 €, και πάλι όμως αν δεν πέσει κάτω απ τα τέσσερα κατοστάρικα δε θα βρεθούν πολλοί να το προτιμήσουν.

anwnumous

Πηγαίντε δοκιμάστε τη συσκευή & μετά την κρίνετε.
Το πιο γελοίο θα είναι το g3, να κάνει περισσότερες πωλήσεις από τα g2,g4, θα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη(αν και ήδη το έχει ήδη αποδείξει η apple) ότι δεν χρειάζεται να φτι’αξεις κάτι καλό αλλά να το πλασάρεις σωστά.

mot's m

Δεν έχω δει ούτε μια φορά χρήστη android,(μόνο iPhone έχω δει) να χρησιμοποιεί power bank.Μα ούτε μια!!! Ίσα ίσα που κάποιες Android συσκευές όπως τα note3 κ 4 και τα z2 z3 έχουν μπαταρίες 2 ημερών.
Υγ. Μπορεί να είναι έξυπνοι καταναλωτές αυτοί που δίνουν κοντά στα 1000 €? Φαντάσου να μην ήταν.

Cabalerro

Λευτερη που εισαι?σε χασαμε!!στειλε μας κανα emoji..απο το iphone σου

Cabalerro

Παντως παιδες για οποιον το σκεφτεται να το παρει..ειναι παρα παρα πολυ καλο…ας περιμενει ακομα λιγο να πεσει κ παρτε το…Κατοχος G4

Λευτέρης

Διάβασα τα σχόλια σας όλοι αρχίσατε να με κράζετε. Γελάω μαζι σας, προσπάθειτε να βρείτε λόγο για να βγάλετε τα android καλύτερα. 😂😂

Πάρτε iPhone να δείτε τι θα πει κινητό. Που βάζουν στα κινητά σας 16mp φακούς και νομίζετε πως ειναι κάτι. Το iPhone μου με 8mp που έχει πατάει το s6 κάτω, ποσό μάλλον το G4.

Και να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι τα iPhone ειναι πολύ καλύτερα για gaming ακόμα και από Xbox. Παίζω clash of clans και δεν υπάρχει παραμικρό lag.

Εσείς πάρτε κανα android, εγώ προς το παρόν μαζεύω λεφτά για Apple watch ⌚️

Αλέξανδρος

@Λευτέρης εσύ αγόρι μου δε παίζεσαι…..

Cabalerro

Να τος επεστρεψε δυναμικα παλι…..χαχαχχαχαχχααχαχ.Γεια σου ρε λευτεραρα

LeoG4

Φίλος μου έχει το iphone 6 plus και το πουλάει για να πάρει το G4 μόλις το είδε από εμένα, αν βάλεις δίπλα δίπλα τις οθόνες στο apple είναι στο επίπεδο του G2 , μιλάμε για 2 χρόνια πίσω σε χρώματα και ευκρίνεια. Καλά στις κάμερες δεν υπάρχει καλύτερο του G4 (ίσως μόνο το S6) , όταν βγάλαμε φωτογραφίες κόντεψε να βάλει τα κλάματα που έδωσε 700 ευρώ για την πατάτα της Apple. Ξυδάκι λοιπόν και όταν αποφασίσετε να πάρετε κινητό της προκοπής και όχι απλά ένα κενό σήμα με το μήλο για εφέ στους άσχετους ξέρετε τι να διαλέξετε.

Λευτέρης

Κουράστηκα να προσπαθώ να σας μάθω για κινητά.

Παρακαλώ το techblog να οργανώσει meetings και εκπαιδευτικά άρθρα προς όλους τους αναγνώστες στα οποία θα γίνεται γνωστό πως κινητά μόνο σαν τα iphone που έχουν όλο το πακέτο ειναι άξια να υπάρχουν και να πωλούνται. 📱

Δε λέω έχουν κάνει μια προσπάθεια τώρα τελευταία τα android αλλα ότι έχουν καταφέρει, το έχουν καταφέρει παίρνοντας ιδέες από την Apple.

Καληνύχτα σας, ελπίζω αμεχρι αυριο το πρωι που θα ξαναμπώ να μην έχετε γράψει και αλλα “hater comments”. 🌜

Γιάννης σε λέω

@Λευτέρη

Κανείς δεν αμφιβάλλει για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα του λειτουργικού της Apple, κανένας νοήμων τουλάχιστον. Απλά η σύγκριση που πήγες να κάνεις ήταν εντελώς άτοπη.

Το γεγονός ότι τα i-phone προσφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα, κοινώς ανύπαρκτο lag, είναι αλήθεια πέρα ως πέρα. Όμως από την άλλη πλευρά το Hardware στις Android ναυαρχίδες οφείλει να είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να αντιμετωπιστεί, και παρ όλα αυτά όχι πάντα επιτυχώς, αυτό το βαρύ λειτουργικό.

Ακόμα θυμάμαι το lag στο G flex 2 κατά την πλοήγηση και ας φοράει τον snapdragon 810. Συνδυασμός κακής παραμετροποιησης του Android από την LG και δυσκίνητου λειτουργικού.

Στυλιανός Βασίλης

αμα ητανε SAMSUNG θα πουλουσε περισσοτερο τωρα επειδη ειναι LG δεν πουλαει;μπορει κατι να μην τις πετυχε ευτυχως που δεν εβαλε τον 810 γρηγορος δυνατος αλλα προβληματικος εμενα με αρεσει ησυσκευη παντως

Γιάννης σε λέω

@Στυλιανός Βασίλης

Ενώ οι snapdragon 800 και 801 δε ζεσταινόντουσαν ας πούμε…. Έχετε πέσει θύμα ειδήσεων αμφιβόλου αξιοπιστίας. Δεν ξέρετε ούτε τι παιχνίδια παίζονται, ούτε τι λαδώματα μεταξύ των εταιριών. Αυτός που κρατά την πίτα και το μαχαίρι, κοινώς αυτός που έχει τη μεγαλύτερη ισχύ, θα περάσει και τις δικές του γραμμές, είτε με αλήθειες είτε με ψεύδη.

Άνθιμος

@Λευτερη Μιλάς για αντιγραφή τις LG στο G4 με το iPhone 6 Plus,πες έστω και μια και σε πληρώνω 10ε για την καθεμιά. Μιλάς για αντιγραφή σε Hardware και δεν καταλαβαίνω που την βρίσκεις όταν το iPhone σου έχει έναν διπύρηνο επεξεργαστή και το άλλο εξαπυρινο επεξεργαστή και δεν θα σε πω ότι αυτό το χαλάει ίσα ίσα έχει καλό κώδικα το IOS (και ας αντιγράφει μωρέ και το Android όπως κάνει μπας και πουλήσει λίγο παραπάνω ) και δεν τρέχει τίποτα για να έχει ανάγκες έξι και 8 πυρήνων οπότε δεν θα μπω στο κόπο καν να σε πω κάτι τέτοιο. Ελπίζω πάντως να απολαμβάνεις το multitasking και τα τρικ του Android 4.1.2 που τώρα θα πάρεις(μάντεψε από που τα “κλέβεις “πως αισθάνεσαι για αυτό,δέος;περίμενε ενώ εγώ τα έχω εγώ και 3 χρόνια 😅😅. Μιλάς για κάμερα και τα σχετικά και τώρα εδώ έχεις τόσο άδικο,συγκρίνεις κάμερα του 2012 με την κάμερα του 2015; είναι σαν συγκρίνεις datsun με ferari φίλε μου. Μου λες για το iPhone που κοστίζει 800ε και παίρνεις ένα κινητό το οποίο είναι κλειδωμένο και δεν μπορείς να το “πειράξεις” καθόλου αλλά ξέχασα δεν κολλάει ας γελάσω παλιό πρόβατα. Σας πουλάνε συσκευή τον 800ε με… Συνέχεια »

παπαροκάς tiamat

σιγουρα τελειο δεν ειναι! ομως ποιοτητα εχει, επαρκη χωρο εχει ,ελευθερια λογω sd και μπαταριας εχει ,οθοναρα και καμεραρα εχει, ωραιο στο ματι ui εχει,τι αλλο θέλουν ?

μου θυμιζει εποχες g2 που παρολο που ηταν κινητο-σταθμος δεν καταφερε να κανει ουτε 10 εκατομμυρια πωλήσεις. καλα σας κανει ρε η apple και σας τα τρωει κοροιδευοντας σας στα μουτρα θυματα!

Giorgos

Η αλήθεια είναι παίδες οτι για mobile συσκευή θα αγόραζα WP, διότι όλοι οι υπολογιστές που εργάζομαι έχουν σαν λειτουργικό σύστημα Windows και έτσι υπάρχει μια συνεργία στις ηλεκτρονικές μου συσκευές, αν θα πήγαινα αυτήν την στιγμή σε Android, θα πήγαινα σε G4. Είτε αυτό είτε στο Mate 7.

JimTheGreek

Για μενα δεν φταιει αυτο καθε αυτο το g4. Απλα επεσε σε δυνατοτερο ανταγωνισμο φετος (κυριως για το s6 μιλαω), ο οποιος σε συνδιασμο με το απιστευτο μαρκετινγκ που πεφτει (η samsung καθε βδομαδα βγαζει τουλαχιστον μια καινουργια διαφημιση για το s6!), τραβαει τον κοσμο.

Παντως δεν παυει κατα τη γνωμη μου να ειναι, ισως το πιο all around δυνατο κινητο αυτη τη στιγμη, αφου δεν του λειπει σχεδον τιποτα.

zois

λευτερη ζωης π εδω αν εισαι φυσικα αυτος που φανταζομαι εχεις καποια δικια αλα στα περισσοτερα υπερβαλης ασυστολα απο την μια ουτε το iphone 6 plus ειναι ενα κινητο που δεν του λειπει τιποτα αντιθετος θα ελεγα αλα και απο την αλλη ουτε και τα android σε ναυαρχιδες της samsung της lg και της sony ειναι οπως τα περιγραφης πολυ κατωτερα και γενικος αχρηστα και μονο τo iphone 6 plus αξιζει λες οτι το iphone 6 plus παταει κατω το s6 εγω εχω το s6 στα 64 gb και το κινητο τα σπαει και το 80% τον site λενε οτι ειναι το καλυτερο κινητο που υπαρχει στην αγορα απο τοτε που κυκλοφορησε μεχρι σημερα και ποιος ξερει για ποσο ακομα λογικα μεχρη να κυκλοφορηση το note 5 ποσο μαλλον σε συγκριση με το iphone 6 plus που ειναι 2014 αν ημουνα ακομα εκει θα τα βαζαμε διπλα διπλα ετσι για τον χαβαλε και θα εβλεπες γιατι διαφορες μιλαμε γενικα και σε οθονη και σε καμερα και σε μπαταρια σχεδον σε ολα τωρα αν δεν γουσταρεις android εκει παω πασο.

JohnWave

Aπόλυτα λογικό κατά τη γνώμη μου. Όπως εδώ και μήνες έχουμε πει, όλες οι εταιρίες φρόντισαν φέτος ώστε η Samsung και η Apple να κάνουν παιχνίδι μόνες τους. H LG δυστυχώς δεν επένδυσε στις γερές βάσεις που έθεσε το G2, μεγάλωσε τα bezels της, μεγάλωσε την όλη συσκευή, μεγάλωσε υπερβολικά την ανάλυση της οθόνης ( κατί που δεν απαιτούσε η πλειοψηφία του κόσμου) σε βάρος της μπαταρίας και της όλης λειτουργίας του κινητού και δεν επένδυσε στο μέταλλο. Η μόνη βελτίωση που σημειώθηκε ήταν στην κάμερα αλλά αυτό ήταν λογικό να μην καλύψει όλες τις άλλες άστοχες κινήσεις. Πόσες μα πόσες φορές έχουμε πει ότι το έργο της ήταν τόσο απλό…ένα G2 μεταλλικό με υποδοχή κάρτας μνήμης… Θα πει κάποιος “καλά ρε φίλε, ξέρεις εσύ τι έπρεπε να κάνει η LG και δεν το ήξερε η ίδια;”. Θα απαντήσω : Τρία χρόνια λέγαμε ότι η Apple έπρεπε να πάει στις 4.5-5.0 ίντσες. Τρία χρόνια λέγαμε ότι η Samsung έπρεπε να υιοθετήσει το μέταλλο. Δυο χρόνια λέγαμε ότι η ΗΤC έπρεπε να παρατήσει την ultra pixel κάμερα. Δυο χρόνια λέγαμε ότι η Sony έπρεπε να βελτιώσει την οθόνη της.Ε λοιπόν έστω με καθυστέρηση ετών, οι εταιρίες αυτές έκαναν αυτό που λέγαμε… Συνέχεια »

ddr2

Τελικα, μονο ενας πουλαει.
Το s6, δεν πουλαει
Το G4 δεν πουλαει
Το Μ9 δεν πουλαει
Η σονυ κλασικα δρν πουλαει.

Ποιος πουλαει??? Μονο η Apple πουλαει…

Sotiris

Δυστυχώς τέτοια άρθρα που συνήθως είναι κατευθυνόμενα (πώς ειναι δυνατόν το android να αυξάνεται σε ποσοστό και πωλήσεις και να μην πουλάνε οι ναυαρχιδες των εταιριών; Οι έρευνες δείχνουν ότι το ποσοστό όσων αγοράζουν ακριβώς συσκευές αυξάνεται στο οικοσύστημα του android) για την κάθε εταιρεία βάζουν νερό στον μύλο ξεπεσμενων fanboys και γελωτοποιών όπως ο ddr2. Από την μια θα μπορούσε να εξηγηθεί με το fragmentation πωλήσεων που δεν μαζεύει ένας την πίτα όπως έκανε η Samsung μέχρι και το S4.

ddr2

Υπαρχουν βεβαια και μερικοι χαζοχαρουμενοι, οπως ο Sotiris που δηθεν γελανε με τις πωλησεις της απλ (ενω απο μεσα τους βραζουν και θα πανηγυριζαν την πτωση των ποσοστων της) ενω δεν αντιλαμβανονται ποσο γελοιοι γινονται στα ματια ολων των αλλων.

Δεν εχουν ουτε το κουραγιο να γραψουν με το πραγματικο τους nick που χρησιμοποιουν σε αλλα φορα (απο οπου εχουν φαει ban για τις βλακειες που γραφουν) .

Τελης

Για να έχεις ως nickname το “DDR2” δηλαδή κάποιες γενιές πίσω σε τεχνολογία πρέπει να είσαι οπαδός της Apple , θα σου προτείνω μερικά ακόμη “8 MP” , “1 GB” , “NoUHDScreen” , “wasteofmoney” , “isheep” κτλ.

Λευτέρης

Σε άτομα π μίλησαν προηγουμένως για την full hd του iPhone 6 Plus και την κατωτερότητα της έναντι των quad hd των G4 και s6 ένα έχω να πω.

Του iPhone η οθόνη ειναι RETINA, πολύ καλύτερης τεχνολογίας και ως γνωστόν πατάει κάτω τις quad hd. Και άμα σας ενδιαφέρουν τα pixel, πείτε μου ποιος άλλος υπολογιστής πέρα από τον iMac έχει 5κ ανάλυση και σε τόσο χαμηλή τιμή.

nikmour

@Λευτέρης στο τελευταίο σου σχόλιο περί οθονών έδωσες σε όλους να καταλάβουν πόσο άσχετος είσαι. Σταμάτα να κάνεις post εκτίθεσαι.

chris g

@Λευτέρη που κολλάει το i-phone σε αυτό το άρθρο ρε φίλε? Λες μην κάνετε σχόλια με hate. είναι σαν να πας στο Καραϊσκάκη με φανέλα του παναθηναϊκού… Περίμενες να σου πούνε μπράβο Λευτέρη μας άνοιξες τα μάτια αύριο πάω να πάρω i-phone και εγώ?
Είναι απλά τα πράγματα σου αρέσει μήλο τσιμπάς μήλο. Εγώ γουστάρω να έχω πράσινο ανθρωπάκι τι να κάνουμε τώρα? Είναι σαν να προσπαθείς να με κανείς να φάω μπάμιες, ότι και να μου πεις ρε φίλε δεν θα τις φάω δεν μου αρέσουν!!!

Sotiris

Ddr2, το μπαναρισμα το αναφέρεις ως μειονέκτημα; Μπαναρισμα σε ελληνικό forum= η ωμή πραγματικότητα. Πχ “ο ddr2 είναι πρόβατο” αποτελεί πραγματικότητα και ταυτόχρονα λόγος για μπαναρισμα.

Ο Λευτέρης συνεχίζει να δείχνει περίτρανα ποιοί αγοράζουν Apple.

LeoG4

@Λευτέρης
Ανθρωπε μου την οθόνη του iphone την φτιάχνει η LG:

https://www.macrumors.com/2014/08/19/lg-display-iphone-6/

Βέβαια μην περιμένεις εξελιγμένα πράγματα όπως QHD και Quantum dot , ότι έχει μείνει στα ράφια από πρόπερσι σας δίνει γιατί είσαστε τσιγκούνηδες και θέλετε να αγοράζετε φτηνά , lol.

Ekimolaos

@Λευτέρης

Δεν έχεις ιδέα τι είναι το “Retina Display”, έτσι; Ή αυτό, ή είσαι φοβερό troll, πραγματικά! Τεσπά, πραγματικά το comment section για μία ακόμη φορά έγινε hate wars, τό’χετε ξεφτιλίσει…

@Κώστας Βλαχάκης

Κώστα κάνε κάτι please! Έχει καταντήσει αηδία!! Να διαβάζουμε και να ανταλλάσουμε απόψεις θέλουμε οι περισσότεροι που διαβάζουμε techblog (άσχετα αν γράφουμε ή όχι, που πλέον το αποφεύγουμε για ευνόητους λόγους), όχι να βλέπουμε μόνο λογομαχίες και να αποφεύγουμε τελείως πλέον το commenting…

nikos7

παρτε το χαμπαρι, φετος κανενα κινητο δεν βγηκε πληρες σε ολα τα χαρακτηριστικα και με μεγαλες διαφορες απο τα προηγουμενα μοντελα της εκαστοτε εταιριας..
το σ6 δεν ειχε sd,ιπ67,αποσπομενη μπαταρια σε σχεση με το σ5.
το γ4 δεν ειχε τον διασημο επεξεργαστη που φοραγανε ολοι kai πολυ κακη μπαταρια σε σχεση με το επισης κακο σε μπαταρια γ3.
το μ9 ειχε καλυτερη στα χαρτια καμερα, που αποδειχθηκε κακη σε συγκριση με αλλες 20αρες και ιδιο design σε σχεση με το μ8.
το φλεξ 2 ηταν σε ολα αναβαθμισμενο στα χαρτια, αλλα η μπαταρια του η μερα με την νυχτα σε σχεση με το φλεξ. επισης καποια λαγκ θεματα.
το ζ3+ με την διαφορα στην σελφιε καμερα να ειναι καλυτερη και την μπαταρια σε mah μικροτερη απο το ζ3.

ddr2

@Τελη
Πανεξυπνο το σχολιο σου, κλαιω απο τη συγκινηση…
Το nick μου το εχω πανω απο 10 χρονια και γραφω παντα με αυτο επειδη δεν ντρεπομαι για αυτα που γραφω ουτε κρυβομαι πισω απο διαφορετικα καθε φορα ονοματα.

@Sotiris
Υπαρχουν πολλοι λογοι που μπορει καποιος να φαει μπαν.
Εσυ εφαγες επειδη δεν ξερεις να συζητας, επειδη εισαι προσβλητικος και αγενης με οσους διαφωνεις αλλα κυριως επειδη η γκομενα σου εχει καλυτερο κινητο απο εσενα !!!

Θανασης

@Λευτερη σταματα να γραφεις θα παρω ηρεμηστικα

Dimitris

Λευτέρη τι προσπαθείς να μας πεις;

Ξεκινάμε από την αρχή
1) Ότι το iPhone είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο τη στιγμή που δεν έχει αρκετή ram για να τρέξει πάνω 1,2 εφαρμογές, ότι η μπαταρία τελειώνει πριν πεις κύμινο και χωρίς sd;

2) Η κάμερα είναι στα 8 MP και με διάφραγμα κατώτερο του ανταγωνισμού

3) Ο επεξεργαστής (άσχετα αν σηκώνει άνετα το λειτουργικό) έχει πολύ χαμηλή ταχύτητα

4) Η οθόνη… εδώ ρε φίλε μου…
Η retina δεν προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή ips. Αντιθέτως η S AMOLED της Samsung και η Quandom Dot της LG αποδίδουν σχεδόν τέλεια. (Την ανάλυση δεν την βάζω διότι στις 8- ” QHD=FHD)

Επειδή πιστεύω ότι το σχόλιο σίγουρα έχει ατέλειες παρακαλώ διορθώστε με.

Λευτέρης

@dimitri και τα τέσσερα σημεία σου ειναι λάθος 😂

Ας αρχίσουμε λοιπόν:
1)α)το iPhone ΕΙΝΑΙ ένα ολοκληρωμένο πακέτο 📱
β)η ραμ που έχει ΕΙΝΑΙ αρκετή για να τρέξει αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα και στο λέω έχοντας iPhone 6 Plus το οποίο δεν κολλάει ποτε 📱
γ)η μπαταρία ειναι υπεραρκετή και βγάζεις μια μέρα, δεν νομίζω πως κάνει και πολύ κόπο να βάζεις το κινητό μια φορά την μέρα κάθε βράδυ στη πρίζα 🔌
δ)σχετικά με την sd οποίος έχει χρήμα 💸 αγοράζει μοντέλο με περισσότερο αποθηκευτικό χωρο. Μην μου πεις πως δεν σου φτάνει το μοντέλο των 128 gb 😂

2)το διάφραγμα μπορεί να ειναι κατώτερο του ανταγωνισμού αλλα το αποτέλεσμα ειναι πως οι φωτογραφίες του iPhone ειναι αρίστης ποιότητας και δεν συγκρίνεται με s6 και G4 📷

3) τι θα πει “άσχετα αν το σηκώνει άνετα το λειτουργικό”? από την στιγμή π το κινητό πάει σφαίρα δεν υπάρχει πρόβλημα 📲

4) η οθόνη ειναι απλά breathtaking και οποίος ξέρει από οθόνες το καταλαβαίνει 😘

Ελπίζω να κατάλαβες, καλό σου βραδυ 👍 (από το iPad Air 2 μου, προσεχώς με multitasking abilities)

παπαροκάς tiamat

εκατονταδες αλλοι ΕΠΙΣΗΣ θαυμαστες της ιδιας εταιρειας με σενα εκφραζουν ΕΠΙΣΗΣ τη γνωμη τους σχετικα με την αγαπημενη τους εταιρεια χωρις να ειναι τρολλ.

βρες τι κανεις εσυ λαθος..

chris g

@Λευτέρη β)η ραμ που έχει ΕΙΝΑΙ αρκετή για να τρέξει αρκετές εφαρμογές ταυτόχρονα και στο λέω έχοντας iPhone 6 Plus το οποίο δεν κολλάει ποτε 📱
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ταυτόχρονα??? ε όχι ρε αγαπητέ Λευτέρη και ταυτόχρονα με τι multitask ταυτόχρονα?

Φώτης

Εγώ δεν ξερω πως παει απο πωλήσεις..Αυτο που ξερω ειναι οτι για τα γούστα μου η συσκευή τα σπάει..Αλλα περα απο τα γούστα εβαλα δίπλα διπλα(εχω τρελα με τις οθόνες ) το lg g4 κ note 5 κ στο σύνολο η οθονη του lg ηταν ανώτερη ειδικα σε ευκρίνεια κ βάθος μαύρου..Κ οι δυο ειναι κορυφαίες οθόνες αλλα στο hobbit με ανάλυση 2Κ που εβαλα με το Lg4 έπαθα πλακα..Στο note 5 στα σκωτεινα έβλεπες λιγότερες λεπτομέρειες γιατι ηταν πιο σκωτεινη η οθονη..Η καμερα Επισης τρομερή του lg g4..

Φωτης

Note 4 ήθελα να πω..

kens

@Λευτέρης καταλαβαινω οτι εισαι fun του μηλου αλλα να εισαι αντικειμενικος πραγμα που δεν εισαι! δεν δινεις λιγα περισοτερα λευτα για ενα μηλο! δινεις πολλα περισσοτερα για να παρεις τι? μην μου πειτε τωρα ολοι οτι κανετε δουλειες απο το κινητο…. το μηλο σε θεμα καμερα ειναι απλα τραγικο ! camera 8 mp? και μπροστα 1.5????? εχω ενα παλιο σονυ που εχει καλυτερη καμερα! το lg τα σπαει… σιγουρα εχει καποια θεματα αλλα πια συσκευη δεν εχει??? μου αρεσει να τρελαινεστε με τα lg και οταν συναντηθειτε με κανενα lg να κρυβεται τα μηλα στις τσεπες σας!

Nikos

Οταν μιλαμε για LG τοτε αναφερομαστε σε G2. Κινητο οροσημο!! Απο τοτε δυστυχως η συνεχεια δεν ηταν η καλυτερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.