Zoom: Αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τα κέρδη

Zoom Video Communications Inc, Zoom: Αναθεώρησε τις προβλέψεις της για τα κέρδη

Η Zoom Video Communications Inc αναθεώρησε ανοδικά τις προβλέψεις της για τα κέρδη στο σύνολο του έτους, μετά την ανακοίνωση κερδών και εσόδων που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών για το τελευταίο τρίμηνο.

Ειδικότερα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον περιμένει τα ετήσια προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή να διαμορφωθούν μεταξύ 3,91 δολάρια και 3,94 δολάρια από 3,66 δολάρια και 3,69 δολάρια προηγουμένως. Η Zoom εμφανίστηκε πάντως επιφυλακτικότερη για τα ετήσια έσοδα, ανακοινώνοντας ότι περιμένει να είναι μεταξύ 4,37 δισ. δολάρια και 4,38 δισ. δολάρια από 4,39 δισ. δολάρια με 4,40 δισ. δολάρια προηγουμένως. Η εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα ότι τα έσοδα της αυξήθηκαν κατά 5% το Γ’ τρίμηνο και ανήλθαν σε 1,1 δισ. δολάρια επιβεβαιώνοντας τις μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών. Σε προσαρμοσμένη βάση, τα κέρδη της εταιρείας διαμορφώθηκαν σε 1,07 δολάρια ανά μετοχή, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις για 84 cents ανά μετοχή, σύμφωνα με τα στοιχεία της Refinitiv.

Οι μετοχές της εταιρείας σημειώνουν άλμα σχεδόν 3% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured VR headset

Zoom εφαρμογή για Apple Vision Pro: Με ψηφιακές Personas, 3D αρχεία κ.α.

H κυκλοφορία του Apple Vision Pro απέχει λίγα εικοσιτετράωρα και το Zoom ανακοίνωσε την εφαρμογή της για το headset.

Software featured Google Microsoft

Google Meet: Θα αναγνωρίζει αυτόματα πότε σηκώνεις το χέρι σου

Τα τελευταία χρόνια, με τις διαδικτυακές συσκέψεις να γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, εργαλεία όπως το Google Meet είναι απαραίτητα.

Business Zoom

Zoom: Aπολύει το 15% του προσωπικού της

Η Zoom Video Communications που έγινε δημοφιλέστατη παγκοσμίως εν μέσω lockdown ανακοίνωσε ότι απολύει 1.300 εργαζομένους της ή το 15% περίπου του προσωπικού της.