Τα Zopo smartphones έρχονται επίσημα στην Ελλάδα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Techblog η Info-Quest ανέλαβε την αποκλειστική διανομή των smartphones της Zopo στην Ελλάδα. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες και τα 3 πρώτα μοντέλα θα εμφανιστούν στο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας.

Τα πρώτα μοντέλα που θα έρθουν στην Ελλάδα είναι τα Zopo Speed 7 Plus, Zopo Speed 7 και Zopo Color E. Δεν έχουμε όμως μόνο τα μοντέλα, μάθαμε και τις τιμές τους.

Zopo Speed 7 Plus τιμή 229 ευρώ
Οθόνη 5.5 ιντσών LCD IPS 1920×1080 pixels, οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek , μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13.2 Megapixel, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, 4G, μπαταρία 3000 mAh, Android 5.1 Lollipop.

Zopo Speed 7 τιμή 199 ευρώ
Οθόνη 5 ιντσών LCD IPS 1920×1080 pixels, οκταπύρηνος επεξεργαστής MediaTek 1.5GHz, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 13.2 Megapixel, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, μπαταρία 2500 mAh, Android 5.1 Lollipop.

Zopo Color E τιμή 139 ευρώ
Οθόνη 5 ιντσών LCD IPS 1280×720 pixels, τετραπύρηνος επεξεργαστής MediaTek 1GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, 16GB ενσωματωμένη μνήμη, μπαταρία 2100 mAh, Android 5.1 Lollipop.

Επεξεργάστηκε την 3 Οκτωβρίου 2015 15:30

Σχόλια

  • Και η LG κινέζικη είναι φίλε αλλά είναι αξιόλογη εταιρεία,δεν κατάλαβα ο Κινέζος δηλαδή είναι κατώτερος από τον Αμερικάνο τεχνολογικα
    ;

  • Ένα διάστημα ήμουν πολύ κοντά στο να πάρω zopo. Τα θεωρώ από τα καλά κινέζικα Από φόρουμ και σχόλια έχω διαβάσει καλές κριτικές. Και τα συγκεκριμένα έρχονται και σε πολύ καλές τιμές. Ακόμη μια ανταγωνιστική επιλογή στο Ελληνικό εμπόριο...

  • το 2ο μου αρεσε αρκετα σε design κλπ κριμα που δεν ειναι 5.2 με 5.5 ιντσες το πρωτο δεν με ενθουσιασε πολυ μαυρίλα

  • H Zopo είναι μια μικρή εταιρία με μέτρια κινητά , καμία σχέση με Lenovo , Xiaomi ή Huawei. Ούτε καν με την ZTE,
    ΥΓ. Κορεάτικη είναι η LG.

  • Όπως τα λέει ο φίλος Γιάννης είναι.
    Αν τελικά ισχύουν αυτές οι τιμές είναι πολύ καλή πρόταση. Αρκεί να υπάρχει σωστή κάλυψη στην εγγύηση.

  • Γιάννη δε θα έλεγα μέτριο το zp999 pro που δουλέυω εδώ και σχεδόν ένα χρόνο. Έβαλέ τα γυαλιά στο note 2 που έιχα για πάρα πολύ καιρό αλλά για να μή λέω μόνο τα θετικά υπάρχει και ένα αρνητικό στην όλη φάση... η υποστήριξη.

  • προσωπικά ειχα αγοράσει το πρώτο κινεζικο octacore που ήταν το zopo 998 .Μετρια πραγματα,.,καλη οθονη ,χαλια gps απαραδεκτος ηχος .Ενώ στα χαρτια τα τηλέφωνα αυτα εχουν καλα χαρακτηριστηκα, στην πραξη υστερουν.

  • Το δευτερο με τα 199ευρω τελειο πολυ ομορφο.
    Εχουν αντοχες ομως αυτες οι συσκευες ; Συγκρινεται η μαρκα με την Samsung ας πουμε ;
    Αν ναι σιγουρα θα κανει καλες πωλησεις!!!

  • Πρίν δύο χρόνια πήρα δύο zp700.Σήμερα και σχεδόν ταυτόχρονα δεν δουλεύει κανένα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.