Η ZTE απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς κατασκοπείας των ΗΠΑ

Huawei ZTE κατασκοπεία, Η ZTE απορρίπτει όλους τους ισχυρισμούς κατασκοπείας των ΗΠΑ

Τον δρόμο της Huawei ακολουθεί και η ZTE, απορρίπτοντας όλες τις κατηγορίες για κατασκοπεία των ΗΠΑ από γερουσιαστές αλλά και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στον τομέα της ασφάλειας της χώρας.

Εκπρόσωπος της ZTE ανέφερε στο πρακτορείο Xinhua ότι η εταιρεία είναι πλήρως δεσμευμένη να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και για τον λόγο αυτό συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς σε όλες τις ξένες αγορές που δραστηριοποιείται, συμπεριλαμβανομένου και των ΗΠΑ.

Εκτός όμως από το να συμμορφώνεται με τους νόμους, υποβάλει το hardware και τις τεχνολογίες της σε αυστηρά πρότυπα δοκιμών και πάντα στοχεύει να λειτουργεί σύμφωνα με τα υψηλότερα επιχειρηματικά πρότυπα.

Να σημειωθεί ότι έξι επικεφαλής υπηρεσιών ασφαλείας των ΗΠΑ –ανάμεσα σε αυτές των CIA, NSA και FBI- δήλωσαν στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας ότι δεν θα χρησιμοποιούσαν ούτε θα συνιστούσαν σε ιδιώτες να χρησιμοποιούν συσκευές των Huawei ή ZTE.

Πρόκειται για το τελευταίο πλήγμα στις αμερικανοκινέζικες σχέσεις, ενώ νωρίτερα μέσα στο έτος, δύο γερουσιαστές πρότειναν νόμο που θα μπορούσε να αποτρέψει τα κυβερνητικά πρακτορεία να χρησιμοποιούν εξοπλισμό των Huawei και ZTE.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.