Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

gta, Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

gta, Zynga: Εξαγοράστηκε από τον εκδότη του GTA για 12,7 δισ. δολάρια

Η Take Two, ο εκδότης και ιδιοκτήτης του franchise GTA, μόλις ανακοίνωσε την απόκτηση της εταιρείας ανάπτυξης παιχνιδιών για κινητά Zynga. Πρόκειται για μια μεγάλη εξαγορά της Take Two, η οποία είναι γνωστή για τα franchise παιχνιδιών για υπολογιστές και κονσόλες.

Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση, η Take Two θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της Zynga σε συναλλαγή μετρητών και μετοχών αξίας 9,86 $ ανά μετοχή, με τη συνολική εταιρική αξία να ανέρχεται σε περίπου 12,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία στοχεύει να καθιερώσει την Take Two και στο χώρο του gaming για κινητά. Στοχεύει επίσης να καθιερώσει κάποιες προτάσεις της για κινητά, που περιλαμβάνουν παιχνίδια όπως το Dragon City, το Monster Legends, το Top Eleven, το Two Dots και το WWE SuperCard.

Ακόμα, τώρα η Take Two θα φτιάξει ένα νέο παιχνίδι για κινητά για πολλά από τα εμβληματικά franchise της, ενώ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη διαφημιστική πλατφόρμα Chartboost της Zynga, με στόχο να προσελκύσει νέους και περισσότερους χρήστες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Games featured gta

Το πρώτο τρέιλερ του Grand Theft Auto 6 μόλις κυκλοφόρησε

Η Rockstar κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το Grand Theft Auto VI και μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο στο Youtube έχει ξεπεράσει τις 43 εκ. προβολές.

Games Grand Theft Auto: San Andreas gta Rockstar

Rockstar: Υπόσχεται διορθώσεις για το GTA remaster

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό της προχώρησε η Rockstar, με την οποία ζητά συγγνώμη για το δύσκολο λανσάρισμα του Grand Theft Auto: The Trilogy — Definitive Edition

Games gta

Grand Theft Auto 6: Έρχονται ακόμα πιο έξυπνοι NPC στο επόμενο παιχνίδι

Μία νέα πατέντα της Take-Two μας δείχνει το πόσο πιο έξυπνοι θα είναι οι NPC στον επερχόμενο τίτλο Grand Theft Auto 6.

Games gta

Grand Theft Auto 6: Κυκλοφορεί το 2023 αποκλειστικά για τις κονσόλες Νext-Gen [φήμες]

Ένα αρχείο από την Take-Two Interactive έφερε την εκτίμηση ότι το Grand Theft Auto 6 θα κυκλοφορήσει το 2023 αποκλειστικά για τις κονσόλες Νext-Gen.