Audi E-Tron Sportback: Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έρχεται το 2020

https://www.youtube.com/watch?v=IF79tK2IGhw

Κατά την διάρκεια του 2019 LA Auto Show η Audi παρουσίασε το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο ονόματι E-Tron Sportback, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020. Το E-Tron Sportback μοιάζει ελαφρώς με το E-Trov SUV το οποίο παρουσίασε η Audi τον προηγούμενο χρόνο, ωστόσο είναι η SUV Coupe έκδοση του.

https://www.youtube.com/watch?v=m-CosLL4GwU

Ας ξεκινήσουμε όμως από το εσωτερικό, υπάρχει μία μεγάλη οθόνη των 12.3 ιντσών πίσω από το τιμόνι, ενώ στο ταμπλό υπάρχει μία οθόνη των 12.1 ιντσών και κάτω από αυτήν ακόμη μία η οποία ανέρχεται στις 8.6 ίντσες για είσοδο κειμένου αλλά και τον έλεγχο του κλιματιστικού. Επιπλέον, η Audi έχει ενσωματώσει την ψηφιακή βοηθό της Amazon, Alexa μέσω της οποίας γίνεται ο έλεγχος με φωνητικές εντολές.

, Audi E-Tron Sportback: Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έρχεται το 2020

Το βασικό μοντέλο E-Tron Sportback 50 quattro έχει μπαταρία 71kWh και φτάνει τους 368 ίππους ενώ το κορυφαίο E-Tron Sportback 55 quattro έχει μπαταρία 95kWh και αγγίζει τους 480 ίππους. Από άποψη αυτονομίας, το E-Tron Sportback μπορεί να διανύσει 446 χιλιόμετρα. Η φόρτιση των μπαταριών μπορεί να γίνει με συνεχές ρεύμα έως 150kW σε περίπου μισή ώρα.

, Audi E-Tron Sportback: Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο έρχεται το 2020

Εξωτερικά το E-Tron Sportback είναι κομψό με αεροδυναμική και τους νέους προβολείς LED Matrix. Επιπλέον, αντί για κανονικούς καθρέφτες στην δεξιά και αριστερή πλευρά, η Audi δίνει την δυνατότητα τοποθέτησης καμερών στο εξωτερικό μέρος οι οποίες θα φέρουν την εικόνα σε δύο οθόνες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου στην δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Τέλος, το E-Tron Sportback θα κυκλοφορήσει στα χρώματα μπλε Antigua, μπλε Galaxy και μπεζ Siam.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Cars Audi

To Audi A6 e-tron έχει projectors αντί για προβολείς

Πέρα από το γεγονός ότι το Audi A6 e-tron είναι ένα full ηλεκτρικό sedan, καινοτομεί και στον τομέα των προβολέων.

Cars Audi

Audi Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron: Τα νέα ηλεκτρικά SUV

Η Audi αποκάλυψε τα Q4 e-tron και Q4 Sportback e-tron, τα πρώτα της ηλεκτρικά μοντέλα στην compact SUV κατηγορία.

Cars Audi

Προηγμένη τεχνολογία της Audi αυξάνει την οδική ασφάλεια

Το 2021, περίπου 1,7 εκ. αυτοκίνητα του Volkswagen Group θα δημιουργούν αυτό το ανώνυμο σμήνος δεδομένων, με τον αριθμό να αυξάνεται στα 3 εκ. το 2022.

Cars

Audi e-tron GT quattro: Tο νέο ηλεκτρικό Gran Turismo είναι απόλαυση

Η Audi αποκάλυψε το e-tron GT, το νέο της ηλεκτρικό Gran Turismo, σε μία διαδικτυακή παγκόσμια πρεμιέρα ως μέρος εκδήλωσης με τίτλο Day of Progress.