MBUX Hyperscreen: Απίστευτο σύστημα με οθόνη OLED για τη νέα ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS

Με τη νέα οθόνη αφής MBUX Hyperscreen τεχνολογίας OLED στην νέα Mercedes-Benz EQS, οι πολλαπλές οθόνες ενώνονται σε μία, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή κυρτή οθόνη με πλάτος μεγαλύτερο από 141 εκ. Εκτός από το εντυπωσιακό μέγεθος στον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό προστίθεται η τεχνητή νοημοσύνη (AI) με λογισμικό ικανό να μάθει και να προσαρμοστεί πλήρως στον χρήστη κάνοντας εξατομικευμένες προτάσεις για λειτουργίες ψυχαγωγίας, άνεσης και επιλογών του οχήματος.

Ο χρήστης δεν χρειάζεται να αγγίζει την οθόνη και να πλοηγείται στo μενού ή να δίνει φωνητικές εντολές. Οι πιο σημαντικές εφαρμογές και ότι πραγματικά χρειάζεται ο οδηγός και οι επιβάτες εμφανίζονται αυτόματα στη home screen του μενού μέσα από αυτό το μοναδικό σύστημα εκμάθησης AI.

Το σύστημα τροφοδοτείται από 8-πύρηνο επεξεργαστή και έχει 24GB μνήμη RAM. Η οθόνη MBUX Hyperscreen προστατεύεται από γυαλί Gorila Glass.

, MBUX Hyperscreen: Απίστευτο σύστημα με οθόνη OLED για τη νέα ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS

Η Mercedes-Benz EQS αναμένεται να κάνει ντεμπούτο σύντομα και περιμένουμε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο με προηγμένες τεχνολογίες και μπαταρία με αυτονομία έως και 700 χιλιόμετρα που ανανένεται να κονταροχτυπηθεί με το Tesla Model S.

Αναλυτικά τότε θα μάθουμε και για το σύστημα με την οθόνη MBUX Hyperscreen.

, MBUX Hyperscreen: Απίστευτο σύστημα με οθόνη OLED για τη νέα ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS

Εν αναμονή του νέου ηλεκτρικού ονείρου της Mercedes-Benz, θυμηθείτε μαζί μας την απίθανη EQC 400 AMG από πέρισυ!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software ChatGPT Mercedes-Benz

Mercedes-Benz: Φέρνει το ChatGPT στα αυτοκίνητα σαν βοηθό

H Mercedes-Benz εξοπλίζει τον Φωνητικό Βοηθό MBUX με ChatGPT στο πλαίσιο ενός νέου προγράμματος beta μόνο στις ΗΠΑ.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz κατασκευάζει εργοστάσιο ανακύκλωσης μπαταριών στην Γερμανία

Η Mercedes-Benz γνωστοποίησε ότι προχωρά στη δημιουργία ενός βιώσιμου εργοστασίου ανακύκλωσης μπαταριών στο Kuppenheim, στη νότια Γερμανία.

Cars Mercedes-Benz

Η Mercedes-Benz φέρνει πρώτη την αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3 στις ΗΠΑ

Η Mercedes-Benz ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που έλαβε έγκριση από την κυβέρνηση στις ΗΠΑ για αυτοματοποιημένη οδήγηση επιπέδου 3.

Cars Mercedes-Benz

Η επέκταση της Mercedes – Benz – Σχεδιάζει παγκόσμιο δίκτυο φόρτισης αυτοκινήτων

Η Mercedes – Benz ετοιμάζεται να επενδύσει δισεκατομμύρια δολάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη με στόχο τη δημιουργία 10.000 σταθμών ταχείας φόρτισης οχημάτων στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα μέχρι το 2030.