Ο Elon Musk ανακοινώνει την παύση του Tesla Model S Plaid Plus

Cars

Μέσα από το αγαπημένο του Twitter, ο Elon Musk ενημέρωσε τους φίλους της Tesla ότι το Model S Plaid Plus βγαίνει από το κάδρο.

Ο Elon Musk ανακοινώνει την παύση του Tesla Model S Plaid Plus

Μέσα από το αγαπημένο του Twitter, ο Elon Musk ενημέρωσε τους φίλους της Tesla ότι το Model S Plaid Plus βγαίνει από το κάδρο. Ο λόγος για αυτή την απόφαση είναι το γεγονός ότι το απλό μοντέλο Plaid θεωρείται πολύ καλό.

Ο Elon Musk έχει αναφερθεί πολλές φορές στο Model S Plaid μέσω του Twitter, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν μήπως υπάρχει κάποιο marketing κόλπο πίσω από την αναφορά του ότι το Model S Plaid Plus δεν θα βρει το δρόμο της παραγωγής. Η έκδοση Plus είναι εκείνη με την πολύ μεγάλη αυτονομία, κάτι που δεν θεωρείται απαραίτητο, σύμφωνα με τον Elon Musk.

Από την άλλη μεριά, οι επιδόσεις του Tesla Model S Plaid είναι από μόνες τους εντυπωσιακές και το κάνουν μία πολύ δελεαστική πρόταση (δεδομένου ότι υπάρχει μεγάλο βάθος… τσέπης!). Από το 2019 γίνονται αναφορές στην επίδοση κάτω των 2 δευτερολέπτων για την επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα ή για τα 321 χλμ/ώρα της τελικής ταχύτητάς του.

Όπως και αν είναι, τυχερός θα είναι και όποιος αποκτήσει την απλή έκδοση του Plaid, η επιλογή της Plus δεν θα κάνει και μεγάλη διαφορά…

Προσθήκη ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα Google

Σου άρεσε το άρθρο;
Υποστήριξε την ανεξάρτητη τεχνολογική ενημέρωση.

Newsletter Techblog
Κάθε Παρασκευή στις 19:00 — smartphones, προσφορές, επιλογές. Χωρίς spam.

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ροή ειδήσεων

Γιατί το Waze κερδίζει το Google Maps στο Android Auto
Cars

Γιατί το Waze κερδίζει το Google Maps στο Android Auto

Πέντε λόγοι που κάνουν το Waze καλύτερη επιλογή από το Google Maps στο Android Auto: δρομολόγηση με ζωντανά δεδομένα, αναφορές χρηστών, καθαρό interface και λειτουργίες φτιαγμένες για το αυτοκίνητο.

Η Tesla ξεκίνησε το Cybercab σε πραγματικές διαδρομές στο Austin
Cars

Η Tesla ξεκίνησε το Cybercab σε πραγματικές διαδρομές στο Austin

Το Tesla Cybercab ξεκίνησε επίσημα διαδρομές στο Robotaxi του Austin, χωρίς τιμόνι ή πεντάλ. Το όχημα βασίζεται αποκλειστικά σε κάμερες για το σύστημα Full Self-Driving, χωρίς αισθητήρες LiDAR. Η τιμή των 30.000 δολαρίων που είχε υποσχεθεί ο Musk παραμένει στόχος, όχι ακόμα πραγματικότητα.