Tesla Gigafactory: Επικό βίντεο με drone FPV μέσα από το νέο εργοστάσιο

Tesla Gigafactory, Tesla Gigafactory: Επικό βίντεο με drone FPV μέσα από το νέο εργοστάσιο

Η Tesla εγκαινίασε το νέο της εργοστάσιο στην Γερμανία, Gigafactory και εμείς κάνουμε μία περιήγηση μέσω FPV drone, στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του.

Οι λήψεις με FPV drone έχουν κερδίσει μεγάλο κοινό λόγω της ευελιξίας τους και της δυνατότητας τους να κινούνται σε πολύ μικρούς χώρους με ασφάλεια.

Το νέο εργοστάσιο της Tesla εδρεύει στο Βερολίνο και το βίντεο κυκλοφόρησε την ίδια ημέρα που η εταιρεία ανακοίνωσε τους αριθμούς παραγωγής του πρώτου τριμήνου για το 2022. Σύμφωνα με την Tesla, το εργοστάσιο είναι το πιο προηγμένο και αποτελεσματικό που έγινε ποτέ.

Το πολύ εντυπωσιακό βίντεο δεν έχει γίνει σε μία μόνο λήψη όπως τόσα άλλα παρόμοια βίντεο FPV καθώς υπάρχουν ορατά κοψίματα. Παρόλα αυτά είναι εντυπωσιακό καθώς το drone μπαίνει σε μέρη που δεν μπορεί να μπει κάμερα.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.