Cars

Tο BMW Group και η AirConsole φέρνουν το gaming στα αυτοκίνητα

Το BMW Group πρωτοπορεί και σε συνεργασία με την ελβετική AirConsole κάνουν πραγματικότητα το gaming στα νέας γενιάς αυτοκίνητα του γερμανικού ομίλου.

Η ελβετική start-up υπολογίζει ότι έως το 2025 το 30% του χρόνου που περνούν οι άνθρωποι στα αυτοκίνητα θα αφιερώνεται στην αλληλεπίδραση με περιεχόμενο που παρέχεται μέσω της τεχνολογίας και του συστήματος ψυχαγωγίας. Ως μέρος αυτής της τάσης, η εταιρεία ανακοινώνει ως παγκόσμια πρώτη συνεργασία με τη BMW, η οποία θα δει την τεχνολογία gaming της να εγκαθίσταται στα οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

«Το αυτοκίνητο είναι το επόμενο σαλόνι», λέει ο Anthony Cliquot, Διευθύνων Σύμβουλος της AirConsole. «Εκεί θα καταναλώνουμε όλο και περισσότερο το περιεχόμενό μας – και αυτό περιλαμβάνει το παιχνίδι».

Η BMW έχει ήδη εξοπλίσει ορισμένα από τα νέα της μοντέλα της Σειρά 7 με την τεχνολογία AirConsole και θα την διαθέσει στον υπόλοιπο στόλο της το 2023. Ο γίγαντας της αυτοκινητοβιομηχανίας επέλεξε το AirConsole ως συνεργάτη μέσω του προγράμματος BMW Startup Garage.

Επεξεργάστηκε την 14 Οκτωβρίου 2022 14:46

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.