2022 MacBook Air: Φήμες ότι θα διαθέτει Mini-LED οθόνη

, 2022 MacBook Air: Φήμες ότι θα διαθέτει Mini-LED οθόνη

Το MacBook Air επόμενης γενιάς της Apple θα διαθέτει οθόνη mini-LED και θα κυκλοφορήσει το 2022. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το DigiTimes.

Το DigiTimes είχε αναφέρει και πριν από λίγο καιρό πως το MacBook Air πρόκειται να αποκτήσει μια οθόνη mini-LED στο μέλλον, ωστόσο μετά τη δημοσίευση της Ταϊβάν έχει γίνει πολύ πιο πιθανός αυτός ο ισχυρισμός.

Επικαλούμενη πηγές του κλάδου, η τελευταία έκθεση αναφέρει ότι η Apple είναι “πιθανόν” να υιοθετήσει οπίσθιο φωτισμό mini-LED για ένα MacBook Air με οθόνη 13,3 ιντσών.

Η συσκευή φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, ενώ υπολογίζεται πως θα ενισχύσει τις αποστολές του MacBook Air κατά περίπου δύο εκατομμύρια μονάδες το επόμενο έτος. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, το iPad Pro 11 ιντσών είναι επίσης πιθανό να υιοθετήσει μια οθόνη mini-LED το 2022.

Μετά την κυκλοφορία των μοντέλων MacBook Pro 14 και 16 ιντσών που διαθέτουν και τα δύο τις πρώτες οθόνες mini-LED σε ένα MacBook, οι φήμες έγιναν εντονότερες, με τον αξιόπιστο αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo να λέει επανειλημμένα ότι το MacBook Air του 2022 θα διαθέτει οθόνη mini-LED.

Μέχρι στιγμής η Apple χρησιμοποιεί τεχνολογία mini-LED για μια σειρά από συσκευές υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων των Pro Display XDR, ‌iPad Pro 12,9 ιντσών και MacBook Pro 14 και 16 ιντσών.

Όσον αφορά στην τεχνολογία της Mini-LED οθόνης, αυτή προσφέρει:

-σημαντική βελτίωση στην ποιότητα της οθόνης, επιτρέποντας λεπτότερα, ελαφρύτερα σχέδια,

-βελτιωμένη ευρεία γκάμα χρωμάτων,

-υψηλή αντίθεση και δυναμικό εύρος και πιο αληθινά μαύρα.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.