Computers

Adata Premier SP580 SSD: Νέα προσιτή σειρά με SLC caching

H Adata, κατασκευαστής μνημών DRAM υψηλής απόδοσης, αλλά και προϊόντων NAND flash ανακοίνωσε σήμερα την νέα σειρά SSD, Premier SP580 και στοχεύει σε χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους και να κερδίσουν σε επιδόσεις.

Τα νέα Premier SP580 SSD της Adata ενσωματώνουν ελεγκτή της Marverll και υποστηρίζουν τεχνολογία caching SLC, κάτι που μεταφράζεται σε σημαντική αύξηση των επιδόσεων. Η Adata έχει καταφέρει να ενσωματώσει LDPC ECC μια τεχνολογία η οποία ελέγχει και διορθώνει σφάλματα, ανακοινώνει υψηλό TBW, τον δείκτη για το πόσες εγγραφές μπορεί να επιτύχει χωρίς προβλήματα και ταυτόχρονα έχει πετύχει ικανοποιητικές επιδόσεις για τη νέα σειρά με κόστος, όπως ανακοινώνει η Adata, προσιτό.

Οι επιδόσεις των νέων Premium SP580 έχουν ονομαστική ταχύτητα ανάγνωσης τα 560 MB/s και ταχύτητα εγγραφής τα 410 MB/s, τιμές που κινούνται ίσως και λίγο πάνω από το μέσο όρο της entry level κατηγορίας SSD. Βέβαια όπως αναφέραμε παραπάνω σημαντικό πλεονέκτημα είναι το SLC caching κάτι που βελτιώνει τις επιδόσεις σε μεγάλους όγκους δεδομένων. Η νέα σειρά ανακοινώθηκε αρχικά με δύο μοντέλα στις 2,5 ίντσες, ένα στα 120GB και ένα στα 240GB και έρχονται μαζί με το ειδικό εξάρτημα που θα σας επιτρέψει να τα τοποθετήσετε σε ένα desktop σύστημα στη θέση των 3,5 ιντσών. Τιμές ακόμα δεν υπάρχουν διαθέσιμες, αλλά η εταιρεία αναφέρει ότι οι τιμές θα είναι προσιτές.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.