AMD Phenom II X6, Εξαπύρηνος επεξεργαστής

H AMD ανακοινώνει την άμεση διαθεσιμότητα του επεξεργαστή AMD Phenom II X6 και του AMD 890FX chipset, ανοίγοντας μια νέα εποχή στο αναπτυσσόμενο 3D και την απεικόνιση. Οι καταναλωτές οι οποίοι επιθυμούν εντυπωσιακά 3D γραφικά αλλά και εξαιρετική απόδοση, τώρα μπορούν να αναβαθμίσουν το PC τους με τον καινούριο 6-πύρινο επεξεργαστή, αλλά και με την βραβευμένη σειρά καρτών γραφικών ATI Radeon HD 5000 για multi-monitor display υψηλής ευκρίνειας εμπειρία.

, AMD Phenom II X6, Εξαπύρηνος επεξεργαστής

Οι επεξεργαστές AMD Phenom II X6, διαθέτουν νέα τεχνολογία Turbo CORE η οποία μεταφέρει απόδοση σε τρεις πυρήνες για λειτουργία σε υψηλότερη συχνότητα. Επίσης, οι επεξεργαστές AMD Phenom II X6 παρέχουν λειτουργία Turbo για απαιτητικά παιχνίδια και παραγωγικά λογισμικά.  

AMD Phenom II X6 processor
– Ο AMD Phenom II X6 μπορεί να λειτουργήσει με τα AM3 και AM2+ socket motherboards με την κατάλληλη BIOS υποστήριξη.
– Με το νέο AMD Overdrive 3.2.1, οι λάτρεις των υπολογιστών μπορούν να ρυθμίσουν την απόδοση του συστήματος, να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις και την απόδοση της μνήμης με τις τελευταίες πλατφόρμες της AMD με το νέο επεξεργαστή AMD Phenom II X6.
– Ο νέος επεξεργαστής AMD Phenom II X6 υποστηρίζεται αποτελεσματικά από το AMD 890FX chipset, το οποίο χρησιμοποιεί τεχνολογία ATI CrossFireX και μπορεί να λειτουργήσει με έως και τέσσερις κάρτες γραφικών ATI Radeon HD και μπορούν να υποστηρίζουν την βραβευμένη τεχνολογία ATI EyeFinity multiple-display.
– Η δημιουργία ενός πλήρους συστήματος AMD-based που διαθέτει επεξεργαστή AMD Phenom II X6 αποτελεί μία προσιτή οικονομικά λύση.
– Το AMD 890FX με το SB850 chipset περιλαμβάνει το τελευταίο SATA 6Gb/s hard drive interface, Gigabit Ethernet, τεχνολογία HyperTransport 3.0 και PCI Express Generation 2.0 σχεδιασμένο να παρέχει υψηλή απόδοση ροής δεδομένων.
– Πολλά AMD 890FX-based motherboards λειτουργούν με SuperSpeed USB 3.0, για γρήγορο συγχρονισμό και μεταφορά αρχείων με τις νέες USB 3.0 συσκευές.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
galacticus

Δεν ξέρω αν είναι από το original Δ.Τ., ή δική σου… χαριτωμενιά, αλλά το “εξαπύρινος” δεν υπάρχει! Έλεος πια, σιγά μην είναι και “εξαπήρυνος” από το πηρούνι! ΠΥΡΗΝΑΣ είναι η λέξη!!! Σε αντιγράφουν και τα πιτσιρίκια και μαθαίνουν στου Καραγκιόζη το γάμο…

Κώστας Βλαχάκης

Έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι δικό μου λάθος στον τίτλο. Thanks για την επισήμανση.
Το υπόλοιπο, ναι είναι Δελτίο Τύπου. Γιαυτό αναφέρουμε “Συντάκτης: Guest blog post”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.

Computers AMD AMD Ryzen

Οι Ryzen 7000 CPUs της AMD θα σπάσουν το φράγμα των 5 GHz

Κατά τη διάρκεια του Computex 2022, η AMD αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς των Ryzen 7000 CPUs.

Computers GPU NVIDIA AMD

Οι τιμές των GPU δείχνουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Κατά μέσο όρο, στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των GPU είναι κατά 25% χαμηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Business NVIDIA AMD

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των ελλείψεων σε GPUs;

Η πρόσφατη κρίση στην αγορά των GPUs δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς.