Apple: Διακόπτει την διάθεση του iMac 21,5 ιντσών που βασίζεται σε Intel

, Apple: Διακόπτει την διάθεση του iMac 21,5 ιντσών που βασίζεται σε Intel

Την διακοπή της διάθεσης του iMac 21,5 ιντσών που βασίζεται σε επεκεργαστές Intel αποφάσισε η Apple, ανακοινώνοντας πως δεν θα πωλείται πλέον μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος ή στα καταστήματα λιανικής της. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τρίτους παρόχους μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ο iMac 21,5 ιντσών περιλάμβανε επεξεργαστή Intel Core i5 7ης γενιάς διπλού πυρήνα 2,3 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD και Intel Iris Plus Graphics 640, με τιμή 1.099 $.

Η σειρά iMac ξεκινά πλέον με το μοντέλο 24 ιντσών που κυκλοφόρησε τον περασμένο, που φέρει chip M1 της Apple και μια ενημερωμένη σχεδίαση διαθέσιμη σε πολλά χρώματα. Το iMac 24 ιντσών κοστίζει από 1.299 $, ενώ υπάρχει και η επιλογή του μεγαλύτερου των 27 ιντσών.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Apple iMac iMac

Apple iMac 27″: Δεν προβλέπεται να ενημερωθεί με τσιπ Apple Silicon

Το iMac 27 ιντσών της Apple ήταν, μαζί με το iMac Pro, το Intel Mac που διακόπηκε άμεσα χωρίς να αντικατασταθεί από Apple Silicon έκδοση.

Gear Apple Apple iMac iMac

Δείτε σε βίντεο πρωτότυπο iMac με οθόνη αφής… από το 1999

Εδώ και πάρα πολύ καιρό ακούγονται φήμες για Mac με οθόνη αφής, πράγμα που παρουσιάζεται σαν κάτι καινούργιο. Αλλά δεν είναι.

Smartphones Apple Apple iMac iMac

Τι περιμένουμε από την Apple μέχρι το τέλος του 2023

Μετά τα νέα iPhone και Apple Watch, η προσοχή μας έχει στραφεί στο τι ακόμα μπορεί να αποκαλύψει η εταιρεία μέχρι το τέλος του 2023.

Gear Apple Apple iMac iMac

Apple iMac: Έρχεται μοντέλο με οθόνη πάνω από 30″;

Η Apple βρίσκεται στα πρώτα στάδια ανάπτυξης ενός νέου iMac με οθόνη άνω των 30 ιντσών, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.