Apple Mac Mini M1: Αναφορές για προβλήματα με το Bluetooth

, Apple Mac Mini M1: Αναφορές για προβλήματα με το Bluetooth

Μια σειρά από αναφορές κατόχων του νέου Apple Mac Mini M1 κάνουν λόγο για προβλήματα συνδεσιμότητας με τη σύνδεση Bluetooth με διάφορα περιφερειακά. Μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν φαίνεται να έχει δοθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει.

Ο εξοπλισμός του Mac Mini με το M1 chip είναι μια είδηση που έχει χαροποιήσει όλους τους φίλους της Apple και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να προμηθευτούν τη νεότερη έκδοση του λιλιπούτειου, αλλά αρκούντως ισχυρού υπολογιστή της Apple, κυρίως στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με κάποιους YouTubers, υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας του Mac Mini με το M1 chip και κάποια περιφερειακά, μέσω του Bluetooth.

Τα προβλήματα που αναφέρονται είναι εκείνα της δύσκολης έναρξης της σύνδεσης, ή του ότι χάνεται διαρκώς η ήδη υπάρχουσα σύνδεση μέσω Bluetooth, σε πληκτρολόγιο ή ασύρματο ποντίκι. Ανάλογες αναφορές έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στο Reddit, εκτός από το YouTube, με πολλές συσκευές να μην μπορούν να αναγνωριστούν καθόλου από το Mac Mini.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alex

Τα ίδια προβλήματα εμφάνιζαν και τα προηγούμενα μοντέλα με ιντέλ , απο οτι ενημερώθηκα υπάρχουν και άλλα προβλήματα οσο αναφορά τη σταθερότητα και τη λειτουργία του υπολογιστή στο video edit αλλά και στα Macbook Air και Pro χάνονται frames , ο υπολογιστής αν τον αφήσεις ανοιχτό και φύγεις για λίγη ώρα σβήνει και δέν μπορεί να συνδεθεί με εξωτερικό μόνιτορ με το thunderbolt μόνο hdmi , πολλοί πιστεύουν οτι φταίει το Big Sur που είναι γεμάτο bugs , τα λέγαμε η πρώτη γενιά αγοραστών θα ειναι beta testers ίσως με updates να διορθωθούν .
https://www.youtube.com/watch?v=ALqgW7Zam7g

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.