Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Poll]

Apple, Σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; [Poll]

Στο Poll αυτού του Σαββατοκύριακου θέλουμε να μάθουμε πως σας φάνηκαν τα νέα Mac με Apple M1 Silicon και αν σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο. Για όσους δε γνωρίζου, η Apple παρουσίασε το πρώτο της SoC για υπολογιστές, το οποίο είναι κατασκευασμένο με τη μέθοδο των 5nm και υπόσχεται να προσφέρει δραματική αύξηση στη διάρκεια μπαταρίας αλλά και αύξηση στις επιδόσεις των Mac.

Στην παρουσίαση του Apple M1 Silicon είδαμε τρεις νέες συσκευές. Η πρώτη είναι ένα νέο MacBook Air, το οποίο χωρίς fan υπόσχεται να προσφέρει επιδόσεις… Pro. Το MacBookPro 13 είναι η κορυφαία πρόταση της εταιρείας, ενώ το Mac Mini επιστρέφει μετά από δύο χρόνια. Όμως, αν και η εταιρεία έδειξε κάποια διαγράμματα δε γνωρίζουμε ακριβώς πως θα συμπεριφέρονται τα νέα συστήματα, καθώς η εμπειρία μας με ARM στα Windows δεν είναι και η καλύτερη.

Οπότε, όπως είπαμε η ερώτηση είναι: σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο νέο Mac με Apple M1 Silicon; Αν και, τι είναι αυτό που σας κέρδισε στις νέες προτάσεις; Αν όχι, ποιος είναι ο λόγος που σας αποθαρρύνει για να προχωρήσετε στην αγορά; Ψηφίστε στο παρακάτω poll και πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα.

[poll id=”14″]

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Όντως, θα ήθελα αλλά είναι ακριβά (για τις δικές μου ανάγκες). Ξέρετε, είναι πολλά τα πράγματα στη ζωή μας που θα θέλαμε να τα έχουμε μόνο και μόνο γιατί είναι… ακριβά, ή τα έχουν οι YouTubers και οι διάσημοι ή προέρχονται από κάποια brands που είναι της μόδας. Στην περίπτωση των αυτοκινήτων ευτυχώς τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα γιατί όσο και να χτυπιέσαι δεν μπορείς να πάρεις Ford Mustang με μισθό των 1100€ (αν λέω πολλά είναι επειδή ζω στην Κύπρο, μη με φάτε!), οπότε περιορίζεσαι π.χ. σε Ford Fiesta που κάνει μια χαρά τη δουλειά του και σε γλιτώνει από αχρείαστες υπερβάσεις ταχύτητας. Στα τεχνολογικά προϊόντα όμως είναι εύκολο να παρασυρθείς και οι περισσότεροι το έχουμε κάνει έστω μια φορά στη ζωή μας. Πρόσφατα, ως λάτρης της φωτογραφίας, ξόδεψα (βλακωδώς ας μου επιτραπεί) 1600€ για μια Canon 6D mkII για να αντικαταστήσω την “παλιά” μου Canon 80D… όσοι ξέρουν από φωτογραφία μπορούν να γελάσουν με την ψυχή τους καθώς φωτογραφίζω 1) μόνο μέρα, 2) μόνο τοπία και macros και 3) εκτυπώνω φωτογραφίες σε μέγεθος Α3… ως αρκετά έμπειρος τραβάω μόνο raw και έχω με τα χρόνια καταλήξει σε δικά μου custom templates στο Lightroom, οπότε έκανα μια τρύπα στο… Συνέχεια »

Pazzos

Ναι μόλις βγει σε MacBook Pro 16”

Eva01

^

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.