Apple Mac Pro και Pro Display XDR: Διαθέσιμα από 10 Δεκεμβρίου με τιμή από 4.999 δολάρια Αμερικής

Mac Pro, Apple Mac Pro και Pro Display XDR: Διαθέσιμα από 10 Δεκεμβρίου με τιμή από 4.999 δολάρια Αμερικής

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, η Apple έστειλε μαζικά email σε όλους τους ενδιαφερόμενους, για την επικείμενη κυκλοφορία των Mac Pro και Pro Display XDR. Τα δύο νέα προϊόντα της εταιρείας με έδρα το Cupertino θα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία στις 10 Δεκεμβρίου. Η τιμή του Mac Pro ξεκινά από τα 5.999 δολάρια Αμερικής και της Pro Display XDR από τα 4.999 δολάρια Αμερικής.

Το Mac Pro και η τιμολόγηση του

Στα 5.999 δολάρια Αμερικής θα πωλείται η βασική έκδοση του νέου υπολογιστή της Apple, με το ιδιαίτερο design. Στη βασική έκδοση βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Intel Xeon, 32GB μνήμη RAM και 256 GB SSD.

Το νέο κουτί που δημιούργησε η Apple επιτρέπει την παραμετροποίηση του Mac Pro σε τέτοιο σημείο που ο κάθε καταναλωτής θα μπορεί να φτιάξει το δικό του rig. Οι παραλλαγές μπορούν δημιουργηθούν με συνδυασμούς από μία λίστα με 28 διαφορετικές CPU, 4 διαφορετικές GPU, έως 1,5TB μνήμη RAM και 4 TB SSD.

Η Apple δεν έχει αποκαλύψει την ακριβή τιμολόγηση, ωστόσο η λογική υπαγορεύει ότι θα ανακοινώσει τα πάντα αύριο που θα ανοίξει τις παραγγελίες. Επίσης, παραμένει άγνωστο το πότε θα παραλάβουν τα συστήματα τους όσοι τα παραγγείλουν άμεσα.

Η Pro Display XDR

Εν τω μεταξύ, η 32 ιντσών Pro Display XDR έχει ανάλυση 6.016×3.384 pixels, σταθερή φωτεινότητα 1.000 nits και μέγιστη φωτεινότητα 1.600 nits. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη γωνία θέασης και λόγο αντίθεσης 1.000.000:1.

Αν και η τιμή της Pro Display XDR είναι στα 4.999 δολάρια Αμερικής, μπορεί ο καταναλωτής να επιλέξει διάφορες αναβαθμίσεις. Για παράδειγμα, αν θέλει δίνει στην Apple επιπλέον 999 δολάρια Αμερικής και αγοράζει το Pro Stand, το οποίο προσθέτει τη δυνατότητα κλίσης και προσαρμογής του ύψους της οθόνης.

Όποιος δεν θέλει να δώσει αυτό το ποσό, μπορεί απλά να πληρώσει μόνο 199 δολάρια Αμερικής και να πάρει ένα VESA mount ειδικά σχεδιασμένο για την Pro Display XDR.

Τέλος, όσοι θέλουν μία πιο ψαγμένη οθόνη, μπορούν να προσθέσουν στην Pro Display XDR μία nano-texture matte επίστρωση της οποίας η τιμή διαμορφώνεται στα 1.000 δολάρια Αμερικής. Σύμφωνα με την Apple, αυτή η επιστροφή προσφέρει χαμηλή ανακλαστικότητα και μειωμένη αντανάκλαση.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κινητομανής

Ωραίος ο τρίφτης τυριού της φωτογραφίας. Λιγουλάκι ακριβούτσικος βέβαια, αλλά είναι μήλο αφού.

panagiotis v.

“”Στα 5.999 δολάρια Αμερικής θα πωλείται η βασική έκδοση του νέου υπολογιστή της Apple, με το ιδιαίτερο design. Στη βασική έκδοση βρίσκουμε τον οκταπύρηνο Intel Xeon, 32GB μνήμη RAM και 256 GB SSD”””

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ RYZEN ΜΕ 12 ΠΥΡΗΝΕΣ ,ΜΕ 300 ΕΥΡΩ + 32GB RAM, 1TB SSD ΚΑΙ ΚΟΥΡΙ ΜΕ RGB ΣΤΑ 800-100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.
ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ Η ΑΠΛ 5000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΦΤΗ ΤΥΡΙΟΥ….

JR

Μπράβο στην Apple , πάρε τους και τα παντελόνια ….βάλε τους να πουλήσουν και τα νεφρά….αχαχαχα

I love mac OS , I hate Mac Hardware

Σιγά σιγά για κλείσιμο…με ελαφρά πηδηματακια…βρε ουστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.