ATI Mobility Radeon HD 5870, DirectX 11 σε φορητούς υπολογιστές

Η AMD παρουσιάζει τις νέες κάρτες γραφικών προηγμένης γενιάς DirectX 11 για φορητούς υπολογιστές. Με επιτομή την κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon HD 5870 graphics, που διαθέτει την υψηλότερη επίδοση για notebooks στον κόσμο, η νέα γκάμα DirectX 11 περιλαμβάνει τις κάρτες γραφικών HD 5800, HD 5700, HD 5600 και HD 5400.

ATI Eyefinity
Η τεχνολογία ATI Eyefinity multi-display technology προσφέρει ιδιαίτερα υψηλής ανάλυσης πανοραμικό computing για notebooks, δίνοντας τη δυνατότητα χρήσης έως και έξι οθονών για βελτιωμένο gaming, productivity και entertainment.
Απολαύστε ενισχυμένες δυνατότητες multimedia μέσω της τεχνολογίας Unified Video Decoder 2 technology, για αναβάθμιση που φτάνει τα 1080p αλλά και διπλή αποκωδικοποίηση 1080p για Blu-ray video και HD streams.
Επωφεληθείτε από τις τεχνολογίες αιχμής για home theatre entertainment συμπεριλαμβανομένων των HDMI 1.3a Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, καθώς και προηγμένη ποιότητα display από το HDMI 1.3a Deep Color & x.v.Color για μία εμπειρία entertainment που μοιάζει με αίθουσα θεάτρου.

Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ATI Mobility Radeon HD 5870, ATI Mobility Radeon HD 5870, DirectX 11 σε φορητούς υπολογιστές

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mickeynx

και αμα το φοραει και αυτο θα ανεβει και η τιμη οποτε πιο το καλο?

RED_ODIN-7-

Έχουμε καμία πληροφορία για το laptop που θα την λανσάρει και τι τιμή θα έχει πάνω κάτω αν και πιστεύω πως ανήκει στην κατηγορια 1500+ ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers AMD AMD Zen featured

Ryzen 7000-series: Η AMD θα αποκαλύψει επίσημα τους νέους επεξεργαστές στις 29 Αυγούστου

H AMD ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει τη νέα σειρά επεξεργαστών Zen 4 Raphael για υπολογιστές desktop σε μια διαδικτυακή εκδήλωση.

Computers AMD AMD Ryzen

Οι Ryzen 7000 CPUs της AMD θα σπάσουν το φράγμα των 5 GHz

Κατά τη διάρκεια του Computex 2022, η AMD αποκάλυψε τα βασικά χαρακτηριστικά της επόμενης γενιάς των Ryzen 7000 CPUs.

Computers GPU NVIDIA AMD

Οι τιμές των GPU δείχνουν να πέφτουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Κατά μέσο όρο, στην ευρωπαϊκή αγορά οι τιμές των GPU είναι κατά 25% χαμηλότερες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο.

Business NVIDIA AMD

Μήπως ήρθε η αρχή του τέλους των ελλείψεων σε GPUs;

Η πρόσφατη κρίση στην αγορά των GPUs δείχνει σημάδια αποκλιμάκωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς της αγοράς.