Canon imageFORMULA P-150, Σαρωτής A4 διπλής όψης

Ο σαρωτής Canon imageFORMULA P-150 είναι μοναδικός στην κατηγορία του, με ενσωματωμένες εφαρμογές λογισμικού για άμεση σάρωση από οποιονδήποτε υπολογιστή, ενώ προσφέρει τις υψηλότερες ταχύτητες σάρωσης στην κατηγορία σαρωτών.

Canon imageFORMULA P-150

Με δυνατότητα σάρωσης έως 15 σελίδες ανά λεπτό, ο σαρωτής imageFORMULA P‑150 της Canon παρέχει σχεδόν τη διπλάσια ονομαστική ταχύτητα σε σχέση με το πλησιέστερο ανταγωνιστικό μοντέλο, ενώ μπορεί να διατηρήσει την ίδια απόδοση ακόμη και κατά την τροφοδοσία μόνο μέσω του διαύλου USB. Το εξαιρετικά μικρό μέγεθος του imageFORMULA P-150 και η κομψή του σχεδίαση τον καθιστούν κατάλληλο για μικρά ή οικιακά γραφεία, ενώ ο εύκολος χειρισμός του επιτρέπει ακόμα και στους χρήστες χωρίς εμπειρία να ξεκινήσουν γρήγορα την εκτέλεση των εργασιών τους.

Ο σαρωτής είναι επίσης ιδανικός για στελέχη επιχειρήσεων που μετακινούνται συχνά και χρειάζονται άμεση μεταφορά των εγγράφων τους στο γραφείο, κατά τη διάρκεια συναντήσεων με πελάτες ή σε επαγγελματικά ταξίδια. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα σάρωσης και μεταφοράς στο γραφείο εγγράφων όπως εντολές αγοράς, απαιτήσεις προμηθειών, συμβόλαια, αποδείξεις, φωτογραφίες, ή γραπτές σημειώσεις από οποιαδήποτε απομακρυσμένη τοποθεσία και οποιονδήποτε χώρο. Ο σαρωτής είναι κατάλληλος για χρήση σε μία μεγάλη γκάμα επιχειρηματικών τομέων, στους οποίους περιλαμβάνονται ο χρηματοοικονομικός τομέας, ο τομέας των ασφαλιστικών παροχών, της κυβέρνησης, της υγείας, των μεταφορών, των τηλεπικοινωνιών και της εκπαίδευσης, όπου η αρχειοθέτηση, η ανάκτηση και η αποθήκευση των εγγράφων αποτελούν λειτουργίες ζωτικής σημασίας για την επιτυχία.

Το ενσωματωμένο λογισμικό CaptureOnTouch Lite παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα σύνδεσης της συσκευής σε οποιονδήποτε διαθέσιμο επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή χωρίς την ανάγκη χρήσης πρόσθετου προγράμματος οδήγησης ή πακέτων εφαρμογών λογισμικού, καθιστώντας τον σαρωτή imageFORMULA P-150 πραγματικά φορητό. Για ακόμα μεγαλύτερη ευχρηστία, ο σαρωτής διαθέτει επίσης την στάνταρ έκδοση του λογισμικού CaptureOnTouch της Canon, διευκολύνοντας την απλή και γρήγορη διεκπεραίωση των τυπικών εργασιών σάρωσης και την άμεση καταγραφή των εγγράφων με το πάτημα ενός πλήκτρου. Η ποιότητα των εργασιών σάρωσης με υψηλή ακρίβεια βελτιώνεται με τη χρήση ενσωματωμένων λειτουργιών, όπως αυτόματη ανίχνευση μεγέθους σελίδας, διόρθωση κλίσης, αυτόματος προσανατολισμός κειμένου και ανίχνευση χρώματος.

Ο σαρωτής περιλαμβάνει προγράμματα οδήγησης ISIS και TWAIN για εύκολη ενσωμάτωση με όλες τις εφαρμογές προσωπικών υπολογιστών. Επιπλέον, στο παρεχόμενο λογισμικό περιλαμβάνονται η εφαρμογή BizCard Reader για τη σάρωση και την εισαγωγή στοιχείων επικοινωνίας από επαγγελματικές κάρτες, καθώς και η εφαρμογή Paperport για εύκολη αρχειοθέτηση, διαχείριση και ανάκτηση των εγγράφων.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fOTIS

Βάλε και μια ένδειξη, να ξέρουμε πώς η πηγή είναι το press kit.
🙂

Κώστας Βλαχάκης

Συντάκτης: *Guest blog post. 😉
Αυτό σου αρκεί; ή να το γράψω με κεφαλαία γράμματα στον τίτλο του άρθρου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Intel

Σπάει το φράγμα των 5 GHz ο νέος επεξεργαστής Intel 11ης Γενιάς

Το νέο U Series chip 11ης Γενιάς της Intel θα μπορεί να φτάνει σε συχνότητα λειτουργίας τα 5 GHz με τον ένα πυρήνα.

Computers Apple Apple iMac iPad Pro

Apple M1: Developer εντοπίζει κενό ασφαλείας που δεν διορθώνεται

Ο developer Hector Martin ανακάλυψε ένα κενό ασφαλείας που φαίνεται να επηρεάζει όλες τις συσκευές με το Apple M1 Chip.

Computers ebay Bitcoin

Φθηνά CPU, SSD και μητρικές αναμένεται να γεμίσει σύντομα το eBay

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων, ως γνωστόν, βασίζεται στην παράλληλη λειτουργία GPUs, οπότε όλα τα υπόλοιπα οδεύουν προς πώληση.

Computers Apple iMac

Νέος iMac 2021: Αθόρυβο σερφάρισμα στο web με μόλις 7db

Σκεφτείτε ότι ένα φύλλο που πέφτει και ακουμπάει στο έδαφος παράγει 10 decibel και ένα ψίθυρος παράγει 30 decibel.