Computers

Dell P4317Q: Ένα multi-client monitor στις 43 ίντσες

Η Dell ανακοίνωσε το νέο εντυπωσιακό multi-client monitor P4317Q με διαγώνιο 43 ιντσών και ανάλυση Ultra HD 4K από μία πηγή ή πολλαπλές πηγές ανάλυσης full HD. Το νέο αυτό monitor στοχεύει σε software developers και financial traders.

Ξέρω ότι ήδη το σκέφτεστε τι όμορφο που θα ήταν στο γραφείο σας, μόλις όμως διαβάσετε την τιμή του θα το σκεφτείτε μια δεύτερη φορά, αφού στις ΗΠΑ ξεκίνησε ήδη να διατίθεται προς 1.350 δολάρια.

Το πλέον ενδιαφέρον χαρακτηριστικό στο Dell P4317Q είναι η δυνατότητα να δέχεται σήμα από τέσσερις (4) διαφορετικές πηγές ανάλυσης full HD και αυτές να εμφανίζονται ταυτόχρονα στην οθόνη 43 ιντσών, εκμεταλλευόμενο έτσι με διαφορετικό τρόπο την ιδιαίτερα υψηλή ανάλυση που υποστηρίζει.

Η Dell σημειώνει ότι το P4317Q δεν έχει ως μοναδικό του προτέρημα την αύξηση της παραγωγικότητας του χρήστη χάρη στην εμφάνιση πολλαπλών πηγών, αλλά είναι ενεργειακά οικονομικότερο από το σενάριο αγοράς τεσσάρων ξεχωριστών monitor full HD και της κατανάλωσης ενέργειας που αυτά έχουν. Σύμφωνα μάλιστα με τους υπολογισμούς της Dell προσφέρει οικονομία 30% σε κατανάλωση ενέργειας.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 20 Μαΐου 2016 13:20

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.