Computers

Dell: Οι προσωπικοί υπολογιστές είναι ακόμα βασικό στοιχείο

Ο Michael Dell, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dell δήλωσε ότι οι προσωπικοί υπολογιστές παραμένουν βασικός πυρήνας των εσόδων για την επιχείρηση καθώς και του μεριδίου αγοράς που κατέχει.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του “H μέση τιμή πώλησης των προσωπικών υπολογιστών κινείται ανοδικά, τα έσοδα από τις πωλήσεις προσωπικών υπολογιστών αυξάνονται ενώ και το μερίδιο αγοράς μας αυξάνεται”.

Ο Michael Dell αναφέρθηκε στο συνέδριο Dell-EMC World 2017, το οποίο γίνεται στο Las Vegas 8-11 Μαίου 2017 και στην επίδραση της υιοθέτησης περαιτέρω της τεχνολογίας από τις επιχειρήσεις. Σχολίασε ότι «κάθε επιχείρηση και τομέας θα επηρεαστούν διαφορετικά από την επίδραση της ψηφιακής τεχνολογίας και μεταμόρφωσης, δεν είναι η τεχνολογία ενάντια στον άνθρωπο, αλλά η τεχνολογία μαζί με τον άνθρωπο,άλλωστε οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους δεν μπορεί να κάνει χωρίς την τεχνολογία».

Τέλος ανέφερε ότι «εαν τα προηγούμενα 30 χρόνια τεχνολογίας ήταν ενδιαφέροντα και άλλαξαν τον κόσμο, τα επόμενα 30 χρόνια θα είναι ακόμα πιο συναρπαστικά.»

Πηγή

Σχόλια

  • Λογικο ? Αφου το ipad pro σαν αντικατασταση του Η/Υ γραφειου πατωσε .... :P

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.