Το μεγαλύτερο στην Ευρώπη δωρεάν μητροπολιτικό Wi-Fi δίκτυο λανσάρεται στο Λονδίνο

Η free-hotspot.com και η MeshHopper ανακοινώνουν σήμερα τη συνεργασία τους προκειμένου να λανσάρουν το “online-4-free.com” που θα παρέχει δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση κατά μήκος του Τάμεση Ποταμού για 22 χιλιόμετρα από το Μίλμπανκ έως το Γκρίνουιτς.

Η νέα αυτή υπηρεσία δεν θα προσφέρει δωρεάν Wi-Fi πρόσβαση στο Internet μόνο σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ και γραφεία κατά μήκος του ποταμού, αλλά και σε όλο τον κόσμο που βρίσκεται μέσα σε πλοία στον Τάμεση.

“Το γεγονός αυτό σημαδεύει πραγματικά την έλευση του δωρεάν Wi-Fi στην ευρύτερη περιοχή του Λονδίνου” αναφέρει ο Νταν Τούμι, Γενικός Διευθυντής της free-hotspot.com. “Εκατομμύρια Λονδρέζοι αλλά και τακτικοί επιβάτες, επισκέπτες και τουρίστες θα μπορούν τώρα να έχουν δωρεάν Wi-Fi καθώς εργάζονται ή διασκεδάζουν κατά μήκος του Τάμεση,” προσέθεσε. “Αναμένουμε να εργαστούμε με το online-4-free.com προκειμένου να εξασφαλίσουμε την επιτυχία της υπηρεσίας εδώ στο Λονδίνο καθώς και σε άλλες πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.”

Η δωρεάν Wi-Fi υπηρεσία θα υποστηρίζεται από χορηγούς, και θα ζητείται από τους χρήστες να δουν μια διαφήμιση 15-30 δευτερολέπτων προκειμένου να αποκτήσουν 15 λεπτά δωρεάν ασύρματης σύνδεσης στο Internet.

“Η αγορά μας ζήτησε δωρεάν Wi-Fi κι εμείς ανταποκριθήκαμε,” ανέφερε ο Ναϊτζελ Ουέσλι, Γενικός Διευθυντής της MeshHopper. “Από το 2005, ανοίγουμε όλο και περισσότερο την ψηφιακή πρόσβαση με προσιτές Wi-Fi προσφορές. Η δωρεάν αυτή υπηρεσία θα διευρύνει την απήχησή μας και θα καταστήσει την πρόσβαση στο Internet δυνατή σε όλους, ακόμα και σε εκείνους που δεν διατίθενται ή δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν.”

Επεξεργάστηκε την 12 Ιουλίου 2007 12:45

Σχόλια

  • Καταρχήν να αναρωτηθείς κάτι άλλο ρε συ πρέζα. Η free-hotspot έχει παρουσία στην ελλάδα; Γιατί κάποιος άλλος παροχέας δεν πρόκειται να το κάνει αυτό.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.