Computers

Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming: Κορυφαίες επιδόσεις με υδρόψυξη

Η Gigabyte ανακοίνωσε την υδρόψυκτη έκδοση της κάρτας γραφικών GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming η οποία έρχεται overclocked εργοστασιακά όπως και η αντίστοιχη αερόψυκτη έκδοση.

Η νέα Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming έρχεται με την τελευταία έκδοση της υδρόψυξης που προσφέρει η Gigabyte και ονομάζει WaterForce AIO liquid cooling. Σε αντίθεση με άλλες υδρόψυκτες υλοποιήσεις της GTX 1080 η πρόταση της Gigabyte δεν διαθέτει ανεμιστήρα – παρά μόνο στο ψυγείο – και βασίζεται για την ψύξη της κάρτας αποκλειστικά στην αντλία υδρόψυξης η οποία όμως ψύχει όχι μόνο τη GPU αλλά και τη VRAM.

To ψυγείο που συνοδεύει την κάρτα έχει διαστάσεις 120 x 120 χιλιοστά, ενώ γύρω από την αντλία υπάρχει RGB LED φωτισμός και ένα μεγάλο X τα οποία και φωτίζονται. Ο πυρήνας είναι χρονισμένος στα 1.784 MHz με boost στα 1.936 MHz, ενώ οι GDDR5X μνήμες είναι χρονισμένες στα 10,21 GHz. Η κάρτα ενσωματώνει Xtreme VR Link, ένα δευτερεύον I/O mode το οποίο ενεργοποιεί τρία HDMI 2.0b και ένα dual-link DVI για το VR mode. Στο standart mode υπάρχουν τρία DisplayPorts 1.4, ένα HDMI 2.0b και ένα dual-link DVI. Οι επιπλέον θύρες HDMI έρχονται σε εσωτερικά headers τα οποία μπορείτε να συνδέσετε στο πίσω panel με σχετικό bracket ή στο εμπρός τμήμα του case σε μια θέση 5,25.

Η Gigabyte GeForce GTX 1080 Xtreme Gaming συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 4 ετών, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουμε πληροφορίες για την τιμή διάθεσης της.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Γιώργος Αρβανιτίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.