Google: Έρχεται ο διάδοχος του ultra-premium Chromebook Pixel

Τα Chromebooks είναι πολύ οικονομικές και λειτουργικές συσκευές με Chrome OS , οι οποίες προορίζονται για συγκεκριμένες εργασίες και σε αναπτυσσόμενες αγορές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Πριν 2 χρόνια η Google είχε ανακοινώσει το ultra-premium Chromebook Pixel με οθόνη αφής 12.85 ιντσών ανάλυσης 2560×1700 pixels και τιμή 1.100 ευρώ, η οποία σαφώς δεν συγκρίνεται με τα 230 δολάρια της Acer για παράδειγμα.

Όπως φαίνεται η Google ετοιμάζει ένα ακόμη Chromebook Pixel, όπως επιβεβαίωσε ο Renee Niemi, επικεφαλής για το Google for Work και Android & Chrome κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου.

Ο Renee Niemi κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε ότι πράγματι η Google ετοιμάζει νέο Pixel το οποίο μάλιστα θα ανακοινωθεί σύντομα ενώ επεσήμανε ότι και πάλι απευθύνεται σε developers, οπότε δεν θα κυκλοφορήσει πολλά κομμάτια. “We do have a new Pixel coming out and it will be coming out soon. We will be selling it but I just have to set your expectations: this is a development platform. This is really a proof of concept. We don’t make very many of these — we really don’t. And […] our developers and our Googlers consume 85% of what we produce. But yes, we do have a new Pixel coming out”.

Το video από την ομιλία του στη κατέβηκε από το YouTube, αλλά αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι μιλάμε και πάλι για μια συσκευή που απευθύνεται και σε όσους θέλουν να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη.

new chromebook pixel, Google: Έρχεται ο διάδοχος του ultra-premium Chromebook Pixel

new chromebook pixel, Google: Έρχεται ο διάδοχος του ultra-premium Chromebook Pixel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.