HP DreamColor LP 2480zx | 24άρα οθόνη με αληθινό χρώμα 30-bit

Η HP παρουσίασε την οθόνη HP DreamColor LP2480zx, μια επανάσταση στην τεχνολογία της έγχρωμης οθόνης, επιτρέποντας στις εταιρίες να τοποθετήσουν μια Dream Color σε κάθε γραφείο, να εξαλείψουν τους ελέγχους χρωμάτων και τον επανασχεδιασμό αφού προσφέρει την ακρίβεια ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων. Η πρώτη στον κόσμο έγχρωμη οθόνη ακριβείας για υπολογιστή, η HP DreamColor LP2480zx είναι το αποτέλεσμα της πρωτοποριακής τεχνολογικής συνεργασίας HP & DreamWorks Animation.

Η HP DreamColor, παράγει αληθινά χρώματα 30-bit, διαθέτει την πλούσια γκάμα ενός δισεκατομμυρίου χρωμάτων και όλα αυτά αποδίδονται στην μοναδική widescreen LED-backlit οθόνη υγρού κρυστάλλου (LCD), σε κόστος πολύ χαμηλότερο από τις περισσότερες εξελιγμένες οθόνες LCD. Τα χρώματα της οθόνης είναι ακριβή και η διαδικασία διαχείρισης τους εξαιρετικά απλή. Η HP DreamColor αποτελεί το ιδανικό εργαλείο εργασίας για όλους τους δημιουργούς ψηφιακού περιεχομένου στις κατηγορίες του animation, game development, broad cast, product design & graphic design.

Τα οφέλη για επαγγελματίες αλλά και καταναλωτές από την χρήση της συγκεκριμένης οθόνης είναι σημαντικά. Ειδικότερα για τους επαγγελματίες, για τους οποίους η ακριβής διαχείριση χρωμάτων έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά και για καταναλωτές που αναζητούν το καλύτερο στις τεχνολογικές καινοτομίες, η νέα οθόνη HP DreamColor επιτυγχάνει πάνω από 63 φορές περισσότερα χρώματα απ’ όσα διαθέτουν οι κοινές οθόνες LCD.

Η HP DreamColor LP2480x θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά εντός 15 ημερών στην τιμή των 1.999 ευρώ.

Επεξεργάστηκε την 14 Ιουλίου 2008 16:09

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.