HP Elite Dragonfly: 2 σε 1 laptop με οθόνη αφής, WiFi 6, και κάμερα με κλείστρο

HP Elite Dragonfly, HP Elite Dragonfly: 2 σε 1 laptop με οθόνη αφής, WiFi 6, και κάμερα με κλείστρο

Η αμερικανική εταιρεία τεχνολογίας παρουσίασε το HP Elite Dragonfly, ένα premium laptop το οποίο ζυγίζει λιγότερο από ένα κιλό, έχει μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, WiFi 6 και αθόρυβο πληκτρολόγιο.

Το HP Elite Dragonfly είναι σχεδιασμένο για επιχειρησιακούς πελάτες και έχει 2-σε-1 σχεδιασμό ο οποίος επιτρέπει στην οθόνη να περιστρέφεται 360 μοίρες, μετατρέποντας τη συσκευή σε tablet. Η οθόνη είναι touch και υποστηρίζει stylus, τα οποία πωλούνται χωριστά.

HP Elite Dragonfly, HP Elite Dragonfly: 2 σε 1 laptop με οθόνη αφής, WiFi 6, και κάμερα με κλείστρο

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας το HP Elite Dragonfly έχει δύο θύρες Thunderbolt 3, οι οποίες λειτουργούν και ως θύρες φόρτισης, μία θύρα USB 3.1, θύρα HDMI, θύρα ακουστικών και κλειδαριά Kensington.

Το Elite Dragonfly έχει επεξεργαστή 8ης γενιάς Intel Core U-series vPro όπου σύμφωνα με το φυλλάδιο χαρακτηριστικών στην οικονομικότερη έκδοση θα βρούμε τον Intel Core i3-8145U και στην πιο ακριβή τον Intel Core i7-8565U. Όλοι οι επεξεργαστές έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel UHD Graphics 620.

HP Elite Dragonfly, HP Elite Dragonfly: 2 σε 1 laptop με οθόνη αφής, WiFi 6, και κάμερα με κλείστρο

Ακόμη, μπορούμε να εξοπλίσουμε το HP Elite Dragonfly με 8GB έως 16GB dual-channel LPDDR3 μνήμη RAM και από 128GB M.2 SATA drive έως 2TB NVMe SSD χώρο αποθήκευσης.

Η οθόνη είναι 13,3 ιντσών και προσφέρεται σε δύο παραλλαγές, με FHD και 400 nits φωτεινότητα ή UHD με υποστήριξη HDR και 550 nits φωτεινότητα. Αν μας ενδιαφέρει η ασφάλεια τότε μπορούμε να επιλέξουμε την Sure View της οποία η γωνιά προβολής είναι μικρή οπότε κανείς δεν μπορεί να δει το περιεχόμενο της οθόνης και έχει FHD ανάλυση με 1000 nits φωτεινότητα.

HP Elite Dragonfly, HP Elite Dragonfly: 2 σε 1 laptop με οθόνη αφής, WiFi 6, και κάμερα με κλείστρο

Πάνω από την οθόνη υπάρχει μία κάμερα 720p η οποία έρχεται με κλείστρο που προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια. Το Elite Dragonfly υποστηρίζει ακόμη Windows Hello, έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και WiFi 6.

Τέλος, το laptop έρχεται με 38Wh μπαταρία που προσφέρει αυτονομία 16,5 ώρες ή 56Wh με αυτονομία 24,5 ώρες. Και οι δύο μπαταρίες φορτίζουν στο 50% μέσα σε 30 λεπτά. Η τιμή του HP Elite Dragonfly ξεκινάει στα $1549 και θα είναι διαθέσιμο από το Νοέμβριο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.