HP Elite Dragonfly G2: 10th Gen Intel, 5G modem, οθόνη 4K, και 16GB RAM [CES 2020]

HP Elite Dragonfly G2, HP Elite Dragonfly G2: 10th Gen Intel, 5G modem, οθόνη 4K, και 16GB RAM [CES 2020]

Τα Elite Dragonfly της HP είναι μία σειρά laptops που απευθύνονται σε επιχειρηματικούς πελάτες. Η εταιρεία βρίσκεται στην έκθεση CES 2020 όπου παρουσίασε τη δεύτερη γενιά τους, η οποία ακούσει το όνομα HP Elite Dragonfly G2.

Χαρακτηριστικά και σχεδιασμός

Οι μεγάλες αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό του laptop, καθώς εξωτερικά το HP Elite Dragonfly G2 μοιάζει αρκετά με τον προκάτοχο του. Η εταιρεία αντικατέστησε τον 8th Gen Intel, με ένα δέκατης γενιάς επεξεργαστή της Intel, μάλιστα θα προσφέρονται τρεις διαφορετικές παραλλαγές με Core i3, Core i5 και Core i7.

Τον επεξεργαστή συνοδεύουν 16GB LPDDR3 μνήμη RAM και συνδυασμοί αποθηκευτικού χώρου που ξεκινούν από τα 128GB και αγγίζουν τα 2TB. Σε επίπεδο οθόνης, προσφέρονται τρεις εκδόσεις:

  • Full HD WLED IPS οθόνη αφής με φωτεινότητα 400 nits
  • Full HD WLED IPS οθόνη αφής με φωτεινότητα 1000 nits και υποστήριξη της HP SureView τεχνολογίας της HP
  • 4K WLED IPS οθόνη με φωτεινότητα 550 nits και 95% sRGB

Επιπλέον, θα υπάρχει έκδοση με το 5G modem Snapdragon X55 της Qualcomm, καθώς και προαιρετική προσθήκη Tile tracker. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Tile είναι μία μικρή Bluetooth συσκευή που επιτρέπει την παρακολούθηση της θέσης του laptop. Το HP Elite Dragonfly G2 είναι ο πρώτος φορητός υπολογιστής που έχει ενσωματωμένο το Tile.

Σε επίπεδο συνδεσιμότητας, το HP Elite Dragonfly G2 έχει 2 USB Type-C με υποστήριξη USB 3.1 και Thunderbolt 3, USB 3.2 με υποστήριξη φόρτισης, θύρα ακουστικών, HDMI 1.4 και Nano SIM. Το βάρος του laptop είναι 990 γραμμάρια και έχει μπαταρία 65Wh.

Όπως και ο προκάτοχος του, το Dragonfly G2 απευθύνεται αποκλειστικά σε επιχειρηματικούς πελάτες. Όσον αφορά την τιμή, την ημερομηνία και τις αγορές διάθεσης, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.