HP Omni 27 PC, All-in-one υπολογιστής με οθόνη 27 ίντσες και Magic Canvas UI

Το πρώτο όλα σε ένα κομπιούτερ(!) της HP με οθόνη 27 ίντσες (1080p) είναι γεγονός και ονομάζεται Omni 27 PC. Τρέχει το λειτουργικό σύστημα Windows 7 και έρχεται με προεγκατεστημένο το λογισμικό Magic Canvas που δίνει άλλο αέρα στην εμπειρία χρήσης του υπολογιστή μας προετοιμάζοντας την άφιξη των Windows 8. Δείτε το βίντεο.

Η τιμή του HP Omni 27 PC ξεκινάει από τα 1200 δολάρια Αμερικής με Intel Core i5 2400s 2.5GHz Sandy Bridge, 6GB RAM, Beats Audio, δύο θύρες USB 3.0 και HDMI.

Σχόλια

  • δεν λεω καλο, ομως στη συγκεκριμενη κατηγορια πρεπει να το σκεφθεις αν θα αγορασεις κτ τετοιο, και επισης δεν τρελαθηκα, περιμενω καλυτερα, ακομα δεν εχουν ξεφυγει απο το ''οικογενειακο πλαισιο'' αυτοι οι υπολογιστες με παραθυρα.

  • Ωραίο!
    Αλλά το interface του magic Canvas θυμίζει λίγο το Μac OS X (Ετσι πώς αλλάζουν περίπου οι οθόνες;!;!)

  • Dinos Louggos, ωραίο και εύχρηστο να είναι και εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος αντιγράφει ποιον. Δηλαδή αν μου αρέσει θα πρέπει να σκεφτώ αν θα το πάρω για τον λόγο που αναφέρεις;

  • η αληθεια ειναι οτι δεν μπορεις να βρεις τπτ αρνητικο πανω του, ομως φαινεται σαν να μην ειναι ιδιαιτερα λειτουργικό σε ολους τους τομεις, εννοω καλυπτει γενικα ολα τα πλαισια ομως ως εκει, τωρα η τιμη του νομιζω οτι ειναι καλη για ενα τετοιο μηχανημα, καρτα γραφικων ξερουμε?

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.