HP Slate 21, All-in-one με Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean

Η HP παρουσίασε το όλα-σε-ένα HP Slate 21 με οθόνη αφής Full HD 21.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 και Android 4.2.2 Jelly Bean. To εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως desktop υπολογιστής με πληκτρολόγιο και mouse αλλά και να τοποθετηθεί παράλληλα με την επιφάνεια που θέλετε και να το δουλέψετε ως tablet.

Πηγή

Σχόλια

  • Μόνο αν ήταν dual boot με w8 θα άξιζε. Τι να το κάνω το mobile λειτουργικό σε 21";;;

  • Νομιζω οτι υπαρχει πιο ευκολος τροπος να παιξεις angry birds σε μεγαλη οθονη και να σερφαρεις με την ασχημια της συμπιεσης του chrome σε 1920x1080.

    Σε λιγο καιρο, ενα απλο τετραπυρηνο κουτακι χωρις τπτ θα κανει τα ιδια σε οποιαδηποτε οθονη και θα κοστιζει 100$? Ποσο ειπαμε θα κανει αυτο το hp?

  • ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΣ!!! Τέτοιες βλακείες βγάζει η HP και από Νο1 εταιρία έχει καταντήσει να συζητά να κλήσει το τμήμα των PC. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω.
    Θα ήθελα να βγει αυτός που το σχεδίασε και να μας που ακριβώς πιστεύει ότι χρειάζεται αυτό το μηχάνημα και κυρίως σε ποιο κοινό στοχεύει.

  • Εξαιρετική ιδέα 21ιντσών οθόνης υψηλής ευκρίνειας σε τιμή χαμηλότερη απο πολλά 10" tablet για όσους θα επιθυμούσαν ένα δεύτερο υπολογιστή σπίτι ή για μοναδική λύση σε όσους οι ανάγκες τους περιορίζονται σε περιήγηση στο δίκτυο, θέαση ταινιών, ακρόαση μουσικής, κοινωνική δικτύωση και casual gaming. Δυστυχώς η αρχική καλή ιδέα( μιας εξαιρετικά προσιτής συσκευής για κατανάλωση πολυμέσων) προδόθηκε απο το 1GB RAM και την απαράδεκτα μικρή μνήμη, μόλις 8 GB, που δεν επιτρέπει την εγκατάσταση πολλών εφαρμογών. Οι αστοχίες αυτές κατά τη γνώμη μου θα οδηγήσουν το κοινό στο οποίο απευθύνονται να τους γυρίσει τη πλάτη

  • #tech21 man , τι εννοεις με το να λες "να σερφαρεις με την ασχημια της συμπιεσης του chrome σε 1920×1080"??

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.