HP Wi-Fi Photosmart Premium Fax All-in-On

H HP ανακοίνωσε το νέο ασύρματο πολυμηχάνημα, ΗΡ Photosmart Premium Fax All-in-One, το οποίο είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για όσους αναζητούν μία ολοκληρωμένη λύση με λειτουργίες εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης, αποστολής και λήψης fax, εκτύπωση εγγράφων πιστότητας laser, και εκτύπωση φωτογραφιών ποιότητας εργαστηρίου με αξιοπιστία και ευκολία στην χρήση.

Η νέα Wi-Fi πρόταση της ΗΡ αποτελεί την κατάλληλη επιλογή για οικογένειες με διαφορετικές εκτυπωτικές ανάγκες συνδυάζοντας ευέλικτες λειτουργίες, απλή εγκατάσταση και διαχείριση, δυνατότητα χρήσης από οπoιoδήποτε μέρος του σπιτιού και ταυτόχρονη χρήση εκτύπωσης σε περισσότερους από ένα χρήστες. Επιπλέον, το νέο πολυμηχάνημα της ΗΡ υποστηρίζει την ανεπιτήρητη αντιγραφή, σάρωση ή την αποστολή fax πολλαπλών σελίδων με τη χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων διπλής όψεως, την αποστολή φαξ με ή χωρίς υπολογιστή, καθώς επίσης και την εκτύπωση σε CD/DVD.

Αναφορικά με τις επιλογές συνδεσιμότητας, το ΗΡ Photosmart Premium Fax AiO παρέχει πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας, όπως ενσωματωμένη ασύρματη δικτύωση 802.11g, ενσύρματη σύνδεση μέσω Ethernet και εύκολη εκτύπωση από συσκευές με δυνατότητα Bluetooth. Η έγχρωμη οθόνη 6,1cm και οι υποδοχές καρτών μνήμης επιτρέπουν την προβολή και εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή.

Το ΗΡ Photosmart Premium Fax AiO θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά στα μέσα Απριλίου 2009 σε τιμή λιανικής πώλησης που αναμένεται να διαμορφωθεί στα 339 ευρώ. Η τιμή είναι ενδεικτική και περιλαμβάνει Φ.Π.Α 19%.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.