Η AMD παρουσίασε τη Radeon 7, την πρώτη gaming GPU με αρχιτεκτονική 7nm [CES 2019]

0


Κατά τη διάρκεια του keynote στη CES 2019, η AMD παρουσίασε την επόμενη flagship κάρτα γραφικών της με την ονομασία Radeon 7 η οποία είναι η πρώτη GPU στον κόσμο που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και υπόσχεται υψηλού επιπέδου εμπειρία gaming.
Η AMD προχώρησε στην αποκάλυψη της ναυαρχίδας των gaming καρτών γραφικών της στη CES 2019, όπου το Techblog βρίσκεται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με τη Radeon 7 να είναι η πρώτη παγκοσμίως που βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm και υπόσχεται 25% καλύτερες επιδόσεις από τις προηγούμενες Vega κάρτες, κάτι το οποίο πιθανόν να σημαίνει πως θα τη δούμε σε κάποιον high-end iMac Pro ή Μac Pro στο μέλλον.
Για να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων της, η AMD έδειξε ένα preview video του Devil May Cry 5 το οποίο έτρεχε σε 4Κ ανάλυση με τα καρέ ανά δευτερόλεπτο να ξεπερνούν τα 100, τη στιγμή που τα maximum settings σε video games όπως το Battlefield V, είναι στα 60fps. Επιπλέον, η AMD ανακοίνωσε πως η Radeon 7 έχει 16GB VRAM και χαρακτηριστικά τα οποία, για πολλούς, την κάνουν ικανή να αναμετρηθεί με τις αντίστοιχες κάρτες της NVidia.
Τέλος, η AMD Radeon 7 θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο με τιμή 699 δολάρια.
amd radeon7 1
amd_radeon7 2
Πηγή

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα