Η Microsoft στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση των νέων Surface στις 2 Οκτωβρίου

microsoft event surface παρουσίαση 2 οκτωβρίου, Η Microsoft στέλνει προσκλήσεις για την παρουσίαση των νέων Surface στις 2 Οκτωβρίου

Το φθινόπωρο αναμένεται να είναι “καυτό” για τις εταιρείες τεχνολογίας μιας και ετοιμάζουν event για την παρουσίαση νέων συσκευών, με τη Microsoft να μην αποτελεί εξαίρεση μιας και ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για την παρουσίαση των νέων Surface στις 2 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος αναμένεται να είναι καυτοί μιας και έχουμε την Apple να παρουσιάζει τα νέα iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου, τη Google να παρουσιάζει τα νέα Pixel στις 9 Οκτωβρίου, τη Huawei να αποκαλύπτει τα Mate 20 στις 16 Οκτωβρίου, την OnePlus να φημολογείται πως θα παρουσιάσει το OnePlus 6T μέσα στον Οκτώβριο και τη Microsoft να ανακοινώνει το event για την παρουσίαση των νέων Surface στις 2 Οκτωβρίου.

Το hardware event της Microsoft θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη στις 23:00 ώρα Ελλάδος, με την πρόσκληση να μην αποκαλύπτει κάποια λεπτομέρεια σχετικά με αυτό και την εταιρεία να αναμένεται να αναβαθμίσει τις υπάρχουσες Surface συσκευές, χωρίς να αποκλείονται και οι εκπλήξεις, οι οποίες δεν αφορούν κάποιο Surface smartphone, μιας και η Microsoft δείχνει να επικεντρώνεται στην επέκταση των εφαρμογών της στα iOS και Android smartphone.

Τις μεγαλύτερες πιθανότητες περιλαμβάνει η παρουσίαση νέων Surface Laptop, Surface Studio, Surface Pro και Surface Book, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο νέο Surface Hub, ενώ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη παρουσίαση για να διαπιστώσουμε τι ετοιμάζει η Microsoft σε αυτό το μεγάλο hardware event που ετοιμάζει.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.