Η Vaio επιστρέφει στην αγορά των laptop

Vaio, Η Vaio επιστρέφει στην αγορά των laptop

Χρόνια μετά την έξοδο της από την αγορά των laptop, η Vaio φαίνεται πως επιστρέφει και μάλιστα πολύ σύντομα. Το κατάστημα Flipkart έχει ανεβάσει ένα νέο teaser στη σελίδα του, το οποίο μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία ενός νέου Vaio laptop, χωρίς όμως να μας δίνει περισσότερα στοιχεία.

Το μοναδικό πράγμα που αναγράφει η ιστοσελίδα είναι πως το laptop θα είναι “πιο ελαφρύ από το παρελθόν”. Η Vaio έχει δώσει τα δικαιώματα στην εταιρεία NexstGo του Χονγκ Κονγκ για το marketing, την πώληση αλλά και την επισκευή των Vaio laptop σε συγκεκριμένες περιοχές.

H NexstGo μας είχε γνωστοποιήσει πως η ανακοίνωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, με το πρώτο μοντέλο της εταιρείας να είναι βασισμένο σε AMD επεξεργαστή. Επίσης, αναμένεται ένα ακόμη μοντέλο σχεδιασμένο ειδικά για το “μοντέρνο γραφείο”, χωρίς να γνωρίζουμε τι ακριβώς σημαίνει κάτι τέτοιο. Μην ξεχνάμε πως η τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι για τη Vaio ήταν το 2019, με το VAIO SX12, το οποίο όμως δεν είδαμε τελικά σε πολλές αγορές.

Εσείς θέλετε να επιστρέψουν τα laptop της εταιρείας; Είχατε κάποια προηγούμενη εμπειρία;

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xarisgru

Αν είναι εξίσου ποιοτικα με το παρελθον, τότε καλως να ορισουν. Το δικό μου vaio vgn-fw41e μετα από 11 χρόνια παραμένει σκυλί και σαν δευτερος υπολογιστης για δουλεια γραφειου κανει αξιοπρεπεστατα τη δουλεια του.

Αντώνης

Αν κ υπάρχουν τα vaio κ στην Ελλάδα μέσω γνωστής αλυσίδας θα ήθελα να επιστρέψουν πιο ενεργά. Έχω σχεδόν μια 10ετια vaio vgn κ μου τον έχουν ρίξει τα μωρά πάνω από 10 φορές. Λειτουργεί κανονικότατα με έναν σκληρό μόνο που άλλαξα λόγω παλαιότητας κ έχει σπάσει μόνο το πλαστικό της βάσης σε κάποια γωνία. Απίστευτα ανθεκτικός πραγματικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Σε hp είχα αλλάξει 2 φορές μητρική μετά τα 2 πρώτα έτη. Ήδη ψάχνω για αγορά vaio

Κώστας Βλαχάκης

Δεν υπάρχουν δυστυχώς, κάποια στιγμή έφερε μερικά μοντέλα και τα παράτησε. Σήμερα έχει ένα μοντέλο σε δυο χρώματα και σε…. “τελευταία τεμάχια”.

SUPS 👨‍⚖️

με ενα προχειρο ψαξιμο βλεπω οτι η vaio ανηκει σε ιαπωνικη εταιρεια καλο αυτο… εγω προσωπικα δεν ειχα αλλα παλια επι εποχης sony οσοι ειχαν μου ελεγαν τα καλυτερα…

Παναγιώτης γ.

Μακάρι να τα δούμε στην Ελλάδα και σε προσιτές τιμές όσο πιο πολλές επιλογές τόσο καλύτερα λειτουργεί ο ανταγωνισμός…

Κώστας

Γιατί ποτέ σταμάτησε να βγάζει laptop η vaio;;; εγώ αγόρασα πέρυσι από ΗΠΑ στα 900 δολάρια.

Solon

Ο ανταγωνισμός στα laptop έχει πέσει πολύ. Θα πρέπει να επανέλθουν δυναμικά κάποιοι μεγάλοι παίκτες όπως VAIO TOSHIBA για να αρχίσουμε να ξαναβλέπουμε πρόοδο.

Dimitris

Πολύ αξιόπιστα αναμένουμε. Δυστηχως λείπει από την αγορά των laptop

ευαγγελος βσσιλειου

πάρα πολύ γερά μηχανήματα μετά από 10 χρόνια ακόμα λειτουργεί το laptop Κρίμα για τη Sony Που το έκλεισε! Από τα πιο ποιοτικά laptop! Μειονεκτήμα μεγάλο ήταν το βύσμα της τροφοδοσίας

Αλέξανδρος

Αξιόπιστα και μάλιστα και στο service.
Μου είχε βγάλει πρόβλημα σε ένα μικρό netbook και μέρες πριν λήξει η εγγύηση, μου αντικατέστησαν την μητρική.
Αυτό έχει10 χρόνια τώρα, αλλά έχει δουλέψει σαν σκυλί και αντέχει μέχρι και σήμερα.
Είμαι πιο πολύ desktop χρήστης αλλά πάντα χρειάζεται και ένα καλό laptop ή 2 σε 1 που τα προτιμώ.

TASOS GKOGKALIS

ΕΧΩ ΕΝΑ VAIO 10 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΗΣΤΟ

Στάθης

Με καθημερινή χρήση από αρχές 2011 το μόνο προβλήμα που έχει βγάλει είναι δικαιολογημένα η μπαταρία του κατά αλλά δεν του έχω αλλάξει τπτ και τρέχει ακόμα
Θα προτιμούσα να μπει πιο δυναμικά στην gaming κατηγορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Sony VAIO VAIO

VAIO SX12: Ένα πολύ μικρό laptop με αμέτρητες θύρες και διάρκεια μπαταρίας έως 14,5 ώρες

Η VAIO ανακοίνωσε το VAIO SX12, ένα laptop με 12,5 ίντσες οθόνη και περισσότερες θύρες από άλλα μεγαλύτερα μηχανήματα που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Smartphones Star VAIO VAIO Android smartphones

H VAIO κάνει στροφή στο Android με την ανακοίνωση του Phone A

Μετά την ξαφνική απόφαση της Sony να πουλήσει το τμήμα της VAIO πριν από τρία χρόνια, η το ιαπωνικό fund που την πήρε στα χέρια του, θεώρησε ότι θα ήταν σοφή κίνηση να μπει στην αγορά των smartphones. Tο πρώτο VAIO Phone κυκλοφόρησε το 2015 με Android και το 2016 πήγε σε Windows Phone.

News VAIO VAIO smartphones Windows 10 Mobile

Vaio VPU051C11N: Windows 10 smartphone πέρασε για πιστοποίηση

Τον προηγούμενο μήνα η Quanta Computer με έδρα την Ταϊβάν ανακοίνωσε επίσημα το VAIO Phone Biz, το οποίο έρχεται με Windows 10 Mobile και οθόνη 5.5 ιντσών. Όπως φαίνεται ετοιμάζει και μια δεύτερη συσκευή με Windows 10.

News VAIO VAIO smartphones Windows 10 Mobile

VAIO Phone Biz: Επίσημα με οθόνη 5.5″, 3GB RAM και Windows 10 Mobile

Τον Οκτώβριο του 2015 η VAIO ήταν στη λίστα μεταξύ των Ιαπώνων κατασκευαστών που θα συνεργάζονταν με τη Microsoft για την κυκλοφορία Windows 10 smartphones. Σήμερα ανακοίνωσε το πρώτο της Windows 10 mobile, το οποίο ονομάζει VAIO Phone Biz.