Intel vPro 8th Gen: Υποστηρίζουν 40Gbps Thunderbolt, USB 3.1 Gen 2, Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0

Intel vPro 8th Gen, Intel vPro 8th Gen: Υποστηρίζουν 40Gbps Thunderbolt, USB 3.1 Gen 2, Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0

Η Intel ανακοίνωσε τους νέους 8ης γενιάς επεξεργαστές Core vPro, οι οποίοι έχουν καλύτερη απόδοση, προσφέρουν μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας, ταχύτερο WiFi και βελτιωμένη ασφάλεια στους φορητούς υπολογιστές. Το νέο chipset βασίζεται στην αρχιτεκτονική του Intel Whiskey Lake και σύμφωνα με την εταιρεία θα παρέχει έως και 65% καλύτερες επιδόσεις και 11 ώρες διάρκεια ζωής στη μπαταρία.

Intel vPro 8th Gen, Intel vPro 8th Gen: Υποστηρίζουν 40Gbps Thunderbolt, USB 3.1 Gen 2, Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.0

Οι Intel vPro 8th Gen μπορούν να συνδυαστούν με τα Intel Wi-Fi 6 για να παρέχουν στους χρήστες γρήγορες συνδέσεις Wi-Fi 6. Το chipset προσφέρει Bluetooth 5.0 με τον ασύρματο πομποδέκτη RF AC 9560. Οι κατασκευαστές μπορούν επίσης να προσθέσουν το Intel XMM 7360 M.2 που διαθέτει LTE Cat. 10 για εξαιρετικά γρήγορη διασύνδεση δεδομένων.

Oι Intel vPro 8th Gen απευθύνονται σε επιχειρήσεις και υπαλλήλους που θέλουν ταχύτερη απόδοση εν κινήσει. Υποστηρίζουν 40Gbps Thunderbolt, έχουν 16 PCIe 3.0 lanes και USB 3.1 Gen 2 με ρυθμό μεταφοράς 10Gbps. Επιπλέον, έρχονται με τη νέα Intel Optane memory H10 SSD, η οποία κάνει το σύστημα ακόμη πιο γρήγορο.

Με τους νέους Intel vPro 8th Gen θα μπορούμε να ξεκινάμε εφαρμογές πιο άμεσα, να κάνουμε πολλαπλές εργασίες με ευκολία και να μεταφέρουμε μεγάλα αρχεία πιο γρήγορα. Το chipset διαθέτει Intel UHD 620 graphics με μνήμη DDR4 ή LPDDR3. Παράλληλα με τους Intel vPro 8th Gen, η εταιρεία κυκλοφόρησε και τη τεχνολογία Hardware Shield.

Η τεχνολογία Intel Hardware Shield παρέχει εξαιρετική προστασία στο σύστημα και βοηθά στην υπεράσπιση από επιθέσεις. Το Intel Hardware Shield βεβαιώνεται ότι το λειτουργικό σύστημα τρέχει στο αρχικό σύστημα και προσφέρει ασφάλεια μέσω software στα διάφορα υποσυστήματα.

Τέλος, η Intel ανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με κατασκευαστές όπως η Dell, η HP, η Lenovo και άλλες, για να προσφέρει το συντομότερο δυνατό τους Intel vPro 8th Gen γενιάς στους καταναλωτές.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.