LG EA93 UltraWide Monitor, Με κάδρο 21:9 και διαγώνιο 29 ίντσες

Η οθόνη EA93 UltraWide της LG με αναλογία 21:9 και διαγώνιο 29 ιντσών, εξασφαλίζει άφθονο χώρο εργασίας και εξαιρετικές δυνατότητες multitasking και multimedia. Επίσης, είναι ιδανική για την παρακολούθηση ταινιών και άλλου υλικού widescreen, με αναλογίες που πλησιάζουν εκείνες μιας οθόνης κινηματογραφικής αίθουσας, ενώ περιβάλλεται από το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο του CINEMA SCREEN Design της LG.

, LG EA93 UltraWide Monitor, Με κάδρο 21:9 και διαγώνιο 29 ίντσες

Η LG EA93 UltraWide Monitor με πάνελ LCD IPS ανάλυσης 2560×1080-pixels έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την καλύτερη παραγωγικότητα του χρήστη, και είναι ιδανικό για την ανάλυση εγγράφων, καθώς το επιπλέον πλάτος επιτρέπει την εμφάνιση περισσότερου κειμένου ή μεγαλύτερου αριθμού στηλών ενός spreadsheet.

Όταν οι περιστάσεις επιβάλλουν την ταυτόχρονη λειτουργία πολλών εφαρμογών (multitasking), το 4-Screen Split χωρίζει την οθόνη του UltraWide σε τέσσερα ξεχωριστά τμήματα. Ο χρήστης, αντί να πρέπει να αλλάζει χειροκίνητα τις διαστάσεις κάθε παραθύρου, μπορεί με λίγα κλικ του ποντικιού του να ανοίξει τα προγράμματα που τον ενδιαφέρουν στο κατάλληλο παράθυρο, και να διαμορφώσει την τελική τους διάταξη στην οθόνη.

Για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία, η λειτουργία Dual-Link Up επιτρέπει τη σύνδεση της οθόνης σε δύο εξωτερικές συσκευές (π.χ. notebooks, smartphones, PCs, κάμερες ή εξωτερικούς σκληρούς) ταυτόχρονα. Τραπεζικοί υπάλληλοι, ερευνητές, γραφίστες, δημοσιογράφοι και σχεδόν κάθε άλλη επαγγελματική ομάδα μπορεί να εκτιμήσει πόσο ενισχύει την παραγωγικότητα η οθόνη UltraWide. Επίσης, οι επαγγελματίες γραφίστες θα διαπιστώσουν ότι η οθόνη αποδίδει το 100% της χρωματικής παλέτας sRGB, ενώ υποστηρίζει και ενδεχόμενο color calibration.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

υπέροχη!

fnsgr

Καλή φάση, πολύ ωραία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.