LG: Ανακοίνωσε τρία νέα μεγάλα ultrawide monitors

Tρία νέα ultrawide monitors με μεγάλες διαγώνιους, ένα στις 38 ίντσες και δύο στις 34 ίντσες θα ανακοινώσει στην IFA 2016 η LG τα οποία έρχονται με λόγο πλευρών 21:9 και τιμές που ξεκινούν από τα 600 δολάρια.

Το μεγάλο monitor διαγωνίου 38 ιντσών έρχεται με curved panel είναι το μοντέλο 38UC99 και οι πωλήσεις του στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν στα μέσα Σεπτεμβρίου με τιμή 1.500 δολάρια. Διαθέτει ανάλυση Quad HD+ στα 3.840×1.600 pixels και σύμφωνα με την LG είναι το πρώτο ultrawide monitor με ενσωματωμένη θύρα USB-C.

Το πρώτο από τα δύο monitor με διαγώνιο 34 ιντσών είναι το 34UC79G το οποίο διαθέτει και αυτό curved panel και οι πωλήσεις του στις ΗΠΑ θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο με τιμή 700 δολάρια. Το δεύτερο μοντέλο στις 34 ίντσες είναι το 34UM79M και αυτό θα είναι διαθέσιμο το Νοέμβριο με τιμή 600 δολάρια.

Όσον αφορά το 34UM79M έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για Google Cast, ενώ υποστηρίζει και multitasking, οπότε ενώ κάνετε σε αυτό δουλειά μπορείτε να έχετε ανοικτό το Netflix χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στην οθόνη σας. Τέλος το curved 34UC79G η LG το αναφέρει ως το πρώτο 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide gaming monitor στον κόσμο, το οποίο περιλαμβάνει AMD FreeSync.

LG, LG: Ανακοίνωσε τρία νέα μεγάλα ultrawide monitors

LG, LG: Ανακοίνωσε τρία νέα μεγάλα ultrawide monitors

LG, LG: Ανακοίνωσε τρία νέα μεγάλα ultrawide monitors

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.