Computers

LG Ultrafine 5K Display: Σταματάει να λειτουργεί όταν είναι κοντά στο router

Τον περασμένο Οκτώβριο η LG ανακοίνωσε την οθόνη UltraFine 5K, η οποία ήταν ειδικά σχεδιασμένη για να δουλεύει με Mac. Η Apple προώθησε την συγκεκριμένη οθόνη ως αντικαταστάτη της Thunderbolt Display και την πρότεινε σε κάθε νέα αγορά MacBook Pro. Ωστόσο οι κριτικές δεν ήταν οι καλύτερες με την Apple να τις αφαιρεί, και αν δεν έφτανε αυτό τώρα βγήκε στην επιφάνεια άλλο ένα πρόβλημα. Η LG UltraFine 5K δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν την έχεις τοποθετήσει κοντά σε ένα ασύρματο router.

Εφόσον τοποθετήσεις την LG UltraFine 5K σε λιγότερο από 2 μέτρα απόσταση από ένα router, ουσιαστικά η οθόνη δεν λειτουργεί, προκαλώντας προβλήματα και στο Mac με το οποίο είναι συνδεδεμένο. Σε μια τέτοια περίπτωση η οθόνη δεν σταματάει να τρεμοπαίζει, παγώνει, αποσυνδέεται και χρειάζεται να κάνεις το Mac σου επανεκκίνηση αρκετές φορές για να δουλέψει. Όλα αυτά μέχρι να ξανασυμβεί το ίδιο μετά από λίγη ώρα.

Η LG έχει επιβεβαιώσει την ύπαρξη του προβλήματος αυτού, και αφορά αποκλειστικά το συγκεκριμένο μοντέλο. Η LG αναφέρει ότι μπορείς να λύσεις το πρόβλημα αυτό με το να μετακινήσεις την οθόνη μακριά από το router σου. Όλα τότε θα λειτουργήσουν φυσιολογικά. Μπορεί η λύση να είναι αρκετά απλή, ωστόσο ένας καταναλωτής δεν θα περίμενε κάτι τέτοιο από μια οθόνη που κοστίζει 1.299 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 31 Ιανουαρίου 2017 0:01

Σχόλια

  • Θα θελα να ξέρα Πως γίνεται μια οθόνη να μην λειτουργεί όταν είναι κοντά στο μόντεμ!! ?

  • @bezilys

    Άκρη δεν θα βγάλεις - εδώ να πούμε σβήνονται σχόλια ότι αφορά την Apple - ακόμα και να πεις το σωστό θα σβηστεί

  • ας έχει ο Θεός καλά τον θείο Μπιλ και το android που βγάζω το ψωμάκι μου εδώ και 20 χρόνια...........
    Πότε PC πότε tablet πότε αναβαθμίσεις και ιούς,
    Και για το σάπιο μήλο που όλο τη ΒΡΙΖΟΥΝ κάθε εβδομάδα μου φέρνουν MacBook για φορμάτ!!!

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λάμπρος Κοσμόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.