Logitech V470 Cordless Laser: Ποντίκι για φορητούς υπολογιστές με τεχνολογία Bluetooth

Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου ποντικιού, του Logitech V470 Cordless Laser Mouse for Notebooks με τεχνολογία Bluetooth. Έτσι είναι δυνατό να συνδέσουμε άμεσα το ποντίκι με υπολογιστές MacBook, ή με φορητά PC με λειτουργικά Windows, με αντίστοιχη τεχνολογία χωρίς να χρειαζόμαστε κάποιο εξωτερικό δέκτη.

Το V470 διαθέτει τεχνολογία Bluetooth 1.2, ανίχνευση laser, ενώ με την λειτουργία του Scrolling Plus Zoom, ο χρήστης μπορεί να ζουμάρει και να σκρολάρει μέσα σε ένα έγγραφο, μια φωτογραφία κ.λ.π., με μεγάλη ταχύτητα και ευκολία. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας υπολογίζεται σε 4 μήνες, ενώ υπάρχει και φωτεινός δείκτης ένδειξης της.

Το ποντίκι θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, λευκό και γυαλιστερό μπλέ, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο. Η συνιστώμενη λιανική τιμή για τις ΗΠΑ είναι τα 49,99€.

Επεξεργάστηκε την 6 Απριλίου 2008 14:40

Σχόλια

  • Αρκεί να μη βλέπουμε τίποτα ''κολλήματα'' όταν κάνουμε ταυτόχρονη χρήση του κινητού μας!!

  • Exo xrisimopoiisei bluetooth kinito tis microsoft kai den moy paroysiastike kapoio conflict me to kinito. Prospathisa na kano pair mouse-kinito alla den to evlepe kan.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.