Mac Pro: Τελικά χρησιμεύει και σαν τρίφτης τυριού [video]

Το iFixit συνηθίζει να κάνει live teardown βίντεο για όσες συσκευές αξίζουν την προσοχή του κοινού, όσο πιο γρήγορα μπορεί από την ημέρα κυκλοφορίας και διάθεσης τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει το Mac Pro του οποίο αποκάλυψε το modular design, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε το πιο διάσημο meme γύρω από το νέο desktop της Apple.

Ποια είναι τα μυστικά του Mac Pro;

Ήδη, οι περισσότερες γνωστές ιστοσελίδες και εταιρείες δοκιμών έχουν ξεκινήσει ή ολοκληρώσει τα tests τους, τόσο στο Mac Pro όσο και στη Pro Display XDR. Ωστόσο, κανείς μέχρι τώρα δεν δοκίμασε να τρίψει τυρί με την πρόσοψη του desktop της Apple.

Mac Pro, Mac Pro: Τελικά χρησιμεύει και σαν τρίφτης τυριού [video]

Το iFixit όμως διαθέτει αρκετό χιούμορ ώστε να δοκιμάσει να τρίψει τυρί με το Mac Pro. Μία από τα δύο μέλη της ιστοσελίδας που πραγματοποιούσαν το teardown πήρε ένα κομμάτι τυρί και όντως κατάφερε να το τρίψει. Το πρόβλημα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος του προϊόντος παραμένει στο εσωτερικό του κουτιού.

Κατά τα άλλα, το iFixit σχολίασε αρκετά τον προχωρημένο σχεδιασμό στο εσωτερικό του Mac Pro και τόνισε ότι πρέπει ο αγοραστής να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στον αποθηκευτικό χώρο που θα διαλέξει.

Επιπλέον, αυτό που έκανε εντύπωση στα μέλη της ιστοσελίδας είναι το DIMM slot panel το οποίο δείχνει άμεσα πόση RAM διαθέτει το σύστημα. Ουσιαστικά μοιάζει κάπως με ηλεκτρικό πίνακα που ενημερώνει τον χρήστη για τη μνήμη RAM.

Mac Pro, Mac Pro: Τελικά χρησιμεύει και σαν τρίφτης τυριού [video]

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το teardown δεν έχετε παρά να πάτε στην κορυφή του άρθρου και να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Gear Apple iPad Air

To iPad Air θα είναι το επόμενο OLED tablet της Apple

Το iPad Air θα είναι το επόμενο tablet της Apple που θα υιοθετήσει την τεχνολογία πάνελ οθόνης OLED μετά τα επερχόμενα μοντέλα OLED iPad Pro.