Apple Pro Display XDR: Λειτουργεί και με iMac Pro έχει όμως ένα περιορισμό

, Apple Pro Display XDR: Λειτουργεί και με iMac Pro έχει όμως ένα περιορισμό

Το Pro Display XDR είναι το νέο display της Apple με κόστος που ξεκινάει από τα $4.999, το οποίο είναι διαθέσιμο για παραγγελία μαζί με το νέο Mac Pro. Αν θέλετε να αγοράσετε όμως ένα τέτοιο display ενώ διαθέτετε ένα iMac Pro θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το display λειτουργεί με έναν περιορισμένο. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η Apple κυκλοφόρησε την λίστα με τα προϊόντα Mac τα οποία υποστηρίζουν το display ωστόσο από την λίστα απουσίαζε το iMac Pro.

Η λίστα αυτή περιέχει προϊόντα που μπορούν να υποστηρίζουν 32 ιντσών monitor με ανάλυση 6K. Μερικά από αυτά είναι το iMac 2019, MacBook Pro 16 ιντσών, MacBook Pro 15 ιντσών 2019 καθώς και οποιοδήποτε άλλο προϊόν Mac το οποίο έχει θύρα Thunderbolt 3 και συνδυάζεται με ένα Blackmagic eGPU.

Ο Thomas Grove Carter έκανε τις δικές του δοκιμές με το Mac Pro και το Pro Display XDR που έχει στην κατοχή του και μέσω του Twitter δήλωσε ότι το iMac Pro μπορεί να υποστηρίξει το νέο display της Apple αντί όμως για ανάλυση 6K μπορεί να τρέχει μόνο μέχρι 5K.

Αργότερα έγινε ένα άλλο post στο Twitter από τον Federico Viticci ο οποίος αναρωτιέται αν το Pro Display XDR συνεργάζεται με το iPad Pro 2018 ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή έχει USB-C. Αυτό που μένει λοιπόν να δούμε είναι αν το high-end display της Apple μπορεί να υποστηριχθεί και από άλλα προϊόντα.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.