7 βραβεία για τα Multirama Νotebooks και το Μultirama Desktop Monster

Η Multirama, η μοναδική εξειδικευμένη αλυσίδα ηλεκτρονικών υπολογιστών στην ελληνική αγορά, ανακοινώνει ότι 4 Notebooks και 1 Desktop PC της Multirama, απέσπασαν βραβεία του PC WORLD σε σχετικό Συγκριτικό Τεστ του περιοδικού.

Πιο συγκεκριμένα το Notebook Multirama HQ Force FL-G 7250/7500, απέσπασε το Βραβείο «ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ». Το Notebook Multirama HQ Force FL-G 7900 Extreme, απέσπασε τα Βραβεία «ΑΡΙΣΤΟ ΠΡΟΪΟΝ», «ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ» και «INNOVATION AWARD» ενώ το Notebook Multirama HT Force FL-I 7250/7500, το Βραβείο «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ». Τέλος άλλα δύο Βραβεία «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ» απονεμήθησαν στο Notebook Multirama HT Mirage DC-G 2450 και το Desktop PC Multirama Monster 1104, απέσπασε το Βραβείο «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΓΟΡΑ»

Τα καταστήματα Multirama, στοχεύουν στην εξυπηρέτηση των αναγκών των καταναλωτών και κάνουν πράξη το κεντρικό μήνυμα της πρόσφατης διαφημιστικής καμπάνιας «Εσύ τα βλέπεις πρώτος», προτείνοντας εξειδικευμένες λύσεις προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας στον πελάτη. Οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία ποικιλία προϊόντων που περιλαμβάνει ηλεκτρονικούς υπολογιστές (σταθερούς και φορητούς), Οθόνες, Εκτυπωτές, Περιφερειακά Υπολογιστών, gadgets, ΜP3 players, αυτοματισμούς γραφείου, συστήματα Home Cinema, τηλεοράσεις Plasma και LCD, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες, αναλώσιμα, κονσόλες, games και γενικά, ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό έχει να επιδείξει η σύγχρονη τεχνολογία.

Δείτε επίσης:
> Η Apple παρουσίασε το Mac OS X Leopard
> Δυνατότητα εναλλαγής γλωσσών για χρήστες Vista Ultimate και Enterprise
> Νέα σειρά wide οθονών από την ASUS

Επεξεργάστηκε την 12 Νοεμβρίου 2007 0:33

Σχόλια

  • Τοσο το FL-G 7900 οσο και το 7500 βασίζονται στο ίδιο σασί της compal . To FL90 . Το 7500 είναι όντως μια πολύ καλή αγορά γιατι δεν κυκλοφορούν πολλά laptop με τετοια χαρακτηριστικά και σε τέτοια τιμή. Αλλα βρίσκω ασκοπο να δώσω 1800 ευρώ που κοστίζει το 7900 για να πάρω το ίδιο σασι αλλα με διαφορετικό επεξεργαστή. Όσο δυνατός και να είναι ο επεξεργαστής σε τέτοια τιμή αναζητώ άλλα πράγματα απο ένα laptop όπως μεγαλύτερη ανάλυση στην οθόνη, blue-ray και μια κάρτα καλύτερη απο την 8600gt .

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.